Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Разделени ли са Радина и Деян Донков?

0

Звездата на Народния театър Деян Донков и колежката му Радина са се разделили още миналата година, твърдят злите езици. За крах в отношенията им подсказвали и профилите им в социалните мрежи, където от близо година двамата нямат общи снимки. Известната актьорска двойка все още пази в тайна новината за разрива в отношенията си и дори повечето им колеги от театралните среди не знаят, пише Ретро.

Интриганти споделят, че Радина, която грее на снимките от снимачната площадка на новия сериал на БНТ „Те, вълните“ е зарязала Деян Донков заради от техен колега. Според слуховете, които циркулират, актрисата – изрусена, със скъсена коса и подмладена с цяла петилетка, е тази, която засега е поставила край на съвместния живот без брачно свидетелство.

Мълвата носи, че Радето, както я наричат приятелите, е изгубила ума си по Пламен Димов – един от най-талантливите и красиви мъже в академичната трупа. Чаровникът, който е на щат в Народния театър от 2017-та и играе през вечер, също е прясно разведен, макар че Кърджилова със сигурност няма общо със семейните му проблеми.

Привличането между Димов и нея вероятно се е развихрило по време на репетициите на „Разходка с Гогол“ на камерната сцена и в „Хага“ на Галин Стоев. Те са заедно и във “Венецианският търговец“ на Явор Гърдев, въпреки че по пиеса не са любовна двойка, коментират в светските среди. 

Радина и Деян имат двама синове – Христо и Йоан, а по едно време се говореше, че мечтаят и за дъщеря. Според близки до двойката в момента сексимволът на българското кино и театър е с децата на море, тъй като половинката му Радина е много ангажирана. Последният сезон е много силен за Радина и тя почти денонощно е на репетиции и представления. През голяма част от седмицата Деян се грижи за децата, а когато и той няма възможност, ги поемат бабите.   

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече