Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Панайот Панайотов: С връзки спечелих „Златен Орфей“

0

Голямата звезда на българската естрада Панайот Панайотов е бил лишаван с връзки от „Златният Орфей“, за което е научил доста по-късно след случката през миналия век, пише България Днес.

„Фестивалната програма включва международен конкурс за вокални изпълнители и конкурс за нови български по песни. Двете са по едно и също време. Първият път ме спряха, не ме допуснаха и по този начин ме лишиха от участие. На следващата година нямаше кандидати кой да представя България и буквално с връзки спечелих „Златния Орфей“, сподели Панайотов, без да разкрива подробности какво точно се случило.

С днешна дата той не пожела да говори за други певчески конкурси, като например „Бургас и морето“, с думите: „Всичко е на местна основа шовинизъм, сякаш да дели живота си на „преди Емилия“ и „след Емилия“. „Съпругата ми бе първият съдник в „Като две капки вода“, в някои интерпретации приятно я изненадах. 12 седмици Еми беше до мен постоянно – репетиции, разговори след шоуто, анализи, позитиви, провали и т.н.“, казва се Панайот, който участва в шоуто и бе обявен за най-възрастния претендент за първото място в предаването. „Иначе моите вдъхновители са мъже – Том Джоунс, Мик Джагър и много други. Сега ще издам подобен албум с евъгрийни, надявам се да го харесат хората“, казва певецът.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече