Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Антония Батинкова си смени лицето за годишнината от сватбата

0

Антония Петрова, по настоящем Батинкова, си е сменила тотално лицето. Вече е окончателно – тя е като восъчна кукла, носът й е вирнат силно нагоре, скулите са като топки, а физиономията й е неузнаваема, видя Paparak.bg!

Миската празнува своята 6-та годишнина от сватбата с любимия си и полетя в небето, за да се впусне заедно с него в поредното си приключение. Със съпруга й се ожениха на плажа в Гърция, а днес са все така щастливи и влюбени, както изглежда и от снимките на двойката.

Шест години от мига, когато съдбата ни събра на 17 март. Помня този ден сякаш беше вчера. Три месеца по-късно, на 17 юни, казахме „да“ на мечтана плажна сватба в слънчева Гърция.

Оттогава всяка година празнуваме нашата любов с романтични пътешествия по света. Независимо дали сме в екзотични страни или големи метрополиси, любовта ни става все по-силна и по-дълбока.

Благодаря ти, че си моята половинка и спътник в живота. Очаквам с нетърпение всички бъдещи моменти и спомени, които ще създадем заедно. Само се чудя, какво може да измислим след една година“, написа миската. 

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече