Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Ето как изглежда Жаси след страшния алергичен шок

0

Жасмина Маджид, по-известна като Жаси от „Сделка или не”, преживя сериозни проблеми със здравето. Блондинката се e натровила, докато e била на почивка в български хотел.

Състоянието ѝ толкова се влошило, че получила алергичен шок, избил ѝ обрив по цялото тяло, подула се и започнала да се задушава. Лекувала се с инжекции и приемала кортикостероиди един месец.

Сега милионерската съпруга се опитва да изчисти тялото си от всичката химия, която е изпила. Тя си влива венозно разтвор, който има детоксикиращи функции. Бдителни последователи забелязват, че устните й все още са някак подпухнали. Това може и да е остатъчен ефект от алергичния шок, а може и да се дължи на нов филър. В тяло, и особено в краката, обичайно крайно изпитата блондинката също се е поналяла, а специалисти го обясняват с последствията от приема на кортикостероиди.

Жаси се е върнала към тренировките във фитнеса и продължава усърдно да се труди, за да възстанови идеалните си форми. Русокосата дама, която има 4 деца от богаташа Ариф Маджид, се надява всичко лошо да е останало зад гърба ѝ.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече