Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Гущеров-старши зашлеви семейството си: Кръсти внучката на втората си жена

0

Вратарят на ЦСКА и дъщерята на жена му направиха парти за момичето им

Бизнесменът Добромир Гущеров кръсти внучката на втората си жена Диана на светско парти с най-приближените от семейството, пише България Днес. Щастливата дъщеря на Диана – Мартина Руменова, и таткото – футболният вратар от ЦСКА – Димитър Евтимов, направиха християнче 4-годишната си дъщеричка – Диана.

Семейството се снима за спомен с широки усмивки, а междувременно родният син на Гущеров – Християн, и жена му Светлана продължават с разправията за насилие върху тях от страна на спортиста Кирил Терзиев. Таткото на Християн – Добромир, не желае да се забърква в драмата с проблемите на отрочето си, тъй като двамата не се чуват и виждат от години. Междувременно Гущеров – старши приема за свое семейство това на втората си половинка – Диана, и нейната дъщеря – Мартина.

С „жената на живота си“ бизнесменът изживява втора младост. Заради нея той отслабна, започна да пътува, научи се да готви и най-сетне намери спокойствието извън България, за което от години мечтаеше. Именно заради второто си семейство той загърби сина си Християн и Светлана, втората жена до него. Таткото дори не отиде на сватбата им и тотално се дистанцира от четирите отрочета, с които синът му и плеймейтката се сдобиха.

Само след дни, на 12 юни, Добромир Гущеров и Диана отново ще имат парти. Този път за рождения ден на ексчервения политик. „Тя не спира да ме изненадва и винаги с хубави неща“, хвали жена си бизнесменът.

Двамата често пътуват, а преди дни се върнаха от Испания, където плажували.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече