Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

„Ергенът” Алек изобщо не е милионер, върти фалирала фирма

0

Тазгодишният герой от риалити шоуто се оказа абсолютно фалшив

Още преди да започне „Ергенът” 3 зрителите знаех, че тазгодишният претендент за булка е милионер и е съдружник в семейната фирма на баща си. Уви, това се оказа лъжа. Бащата на Александър Младенов действително има бизнес с доставка, производство и монтаж на хладилни и не хладилни фургони, но синът му няма никакво участие във фирмата. Последният ерген на България, оказва се, върти скромна фирмичка за реклама, която е създадена преди 4 години, а отскоро е основал и IT компания, но няма никакво участие в бизнеса на баща си, установи „Уикенд”.

Фирмата на Александър Младенов има разходи 57 000 лева и приходи от 31 000 за една от изминалите години, показва нашата проверка. Реално дружеството е на 26 бона загуби и с капитал на минус 2000 лева, т.е. момъкът върти фалирала фирма. От продукцията решиха да изградят репутацията на русокоското като богаташ, за да има повече желаещи момичета, които да се борят за сърцето на уж милионера. Още след старта на шоуто зрители заподозряха, че Алек изобщо не е богаташ, защото самото му държание подсказваше, че няма повече от средни финансови възможности. Самият той също отрича мълвата, че има несметни богатства и живее съвсем скромно както повечето работещи българи с дребен бизнес.
Бащата на Младенов се казва Алексей и стопанисва фирма „Фригос ИК“ научи „Уикенд“. Семейството на Александър Младенов действително развива бизнес, но далеч не са милионери, за каквито бяха представени в шоуто „Ергенът“. В семейното дружество не фигурира името на блондина, а само тези на родителите му. Годишният финансов отчет на компанията показва, че нито е на минус, нито е на плюс, а не реализира никакми печалби, но пък имат активи като земи и движимо имущество.
В действителност Алекс има съвсем нормални доход, даже ниски и често му се налага да си прави добре сметката, за да му стигнат парите до края на месеца. Дори и уж тлъстата банкова сметка не успя да съблазни една част от жените и в социалните мрежи цари масово неодобрение на последния ерген на България.
Дано за другата година намерят ерген, който знае какво иска, със собствено мнение, а не да слуша майка си”, коментират зрители на шоуто на Би Ти Ви. Същевременно плъзнаха и слухове, че той е безразричен към момичета. Самият Александър казва, че от години не е имал приятелка, след като е бил жестоко наранен от първото си гадже още като гимназист.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече