Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Шампионите от „Един за друг” за малко да не влязат в шоуто

0

Михаела подала документи за риалитито, Венци я саботирал през цялото време

74 344 лева плюс още 10 хиляди специална награда за 30-та годишнина на Нова телевизия. Това са парите, които взеха само преди дни победителите в петия сезон на шоуто „Един за друг”. Тази година това са Михаела и Венцислав от Перник. И двамата признават, че не са изпъквали с нищо през съперниците в състезанието за влюбени двойки, но са имали повече късмет от тях. За малко обаче щели да се разминат в участието си в риалитито, пише Уикенд.

Перничаните Михаела и Венци са били на косъм да се откажат от „Един за друг” и по този начин да се разминат с голямата си победа. Причина за това бил мъжът в семейството, който се притеснявал да напусне зоната си на комфорт, за да влезе в телевизионно риалити. Жената обаче била на друго мнение. Именно тя подала документи за участие в шоуто на Нова телевизия. Изпратила формулярите без знанието на своята половинка, споделиха пред Гала в „На кафе” щастливите победители ден след като беше излъчен финалът на риалитито.
Венци направил всичко възможно, за да саботира Михаела в пътя й към „Един за друг”. Не тропнал по масата и не казал: „Аз съм мъжът в тази къща! Аз командвам! Никъде няма да ходим!”, но се опитал да се държи възможно най-скучно и сковано на кастингите, за да не ги изберат за участие. На интервюто, на което ги извикали, отговарял на всички въпроси само с „Да!” и „Не!”. За сметка на това обаче Михаела била толкова словоохотлива и така увлекателно разказвала всички по-интересни истории в семейството, че двойката в крайна сметка била одобрена за участие във Вилата на любовта.
Когато съобщили на семейството, че ги канят в „Един за друг”, Венци буквално се поболял. „Лошо му стана! Вдигна кръвно, легна и каза: „Може ли да не ходим?”, смее се след финала неговата избраница Михаела. Но тъй като съпругата била непреклонно, той все пак се съгласил да й угоди и да влезе във Вилата на любовта. Още щом прекрачил прага й, осъзнал, че не е сгрешил. Преживяването си заслужавало. „Всичко, което ни се случи в шоуто, беше страхотно, а наградата беше само бонус”, категорична е Михаела. И тя, и Венци не крият, че са разчитали основно на късмет в риалитито. „Не бяхме по-добри от другите, с нищо не ги превъзхождахме. Просто имахме повече късмет и доказахме, че човек не бива да се отказва по пътя към мечтата си, дори когато тръгва към нея колебливо”, коментират победителите. До последния момент във финалната игра те се представяха най-зле от трите състезаващи се за победи двойки. По ирония на съдбата обаче конкурентите им направиха фатални грешки, които перничаните успяха да обърнат в своя полза. По този начин в крайна сметка достигнаха победата.
Двамата до самия финал криели от своите близки, че именно те са големите победители в шоуто тази година. Тази информация излезе първо в „Уикенд” още през март, тъй като риалитито тече на запис и епизодите се снимат около два месеца преди излъчването си по телевизията. По договор обаче победителите имат задължение да не издават пред никого информация за развръзката в риалитито. В противен случай губят наградата си, а най-вероятно дължат и неустойки. Затова уверено лъжели, че не печелят. Вечерта, в която беше излъчен финалът, гледали състезанието заедно с близки и приятели, на които казали, че завършват на второ място. Всички проблеми във финалната игра преживели отново така, все едно отново я играят, а хората в компанията наистина повярвали, че няма да спечелят, понеже до самия край на състезанието перничаните изоставаха от другите две двойки.
Михаела и Венци се запознават в ресторант по време на новогодишно парти. Живели са заедно в САЩ, но решават да се завърнат в родния си град Перник, където създават семейство. Тя е на 29, а той – на 33. Двойка са от 7 години, а от две имат и дете – малката си дъщеря Вая. Работят от вкъщи като модератори на съдържание в популярна социална мрежа. Неразделни са. „Не можем един без друг“, казват и двамата.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече