Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Натали Трифонова води „Денсинг старс” догодина?

0

В Би Ти Ви обмислят нов сезон на танцовото състезание

Феновете на Натали Трифонова в „Денсинг старс” могат да бъдат спокойни, защото има голям шанс да я гледат и догодина в танцовото шоу. Само че този път не като състезателка, а като негова водеща. В Би Ти Ви сериозно обмислят нов сезон на завърналото след 10 години отсъствие от родния ефир предаване, а сексапилната блондинка за момента се смята за фаворитка като бъдеща негова домакиня, пише Уикенд.

Натали Трифонова тази година доказа, че освен да се разхожда с уверена стъпка пред картата на България, съобщавайки прогнозата за времето, може успешно и бързо да овладее и повечето танцови стъпки, които обикновено се учат с години. Тя спечели много фенове в „Денсинг старс” и поне за момента се очертава като най-добрият избор да води средващ сезон на шоуто. Не е тайна, че зрителите не бяха много доволни от избора на водещи на отминалото преди дни пето негово издание и нас. Краси Радков събра много негативи, Алекс Раева – не чак толкова, но и не може да се похвали с кой знае какво одобрение от страна зрителите. Освен това, макар и да получиха популярност преди години в Би Ти Ви, и двамата отдавна се смятат за лица на конкурентната Нова телевизия, така че би било най-добре да се търсят други водещи за следващия път.
За петте сезона, които е имало в история си в България, предаването е било водено от цели 9 души – петима мъже и четири жени, изключвайки жената на Краси Радков – Станислава, която тази година стана лице на специален проект към шоуто. Единствено Алекс Сърчаджиева е успяла да се задържи в „Денсинг старс” два поредни сезона – третият и четвъртият. Всички останали са били водещи само за по едно издание: Радост Драгатова и покойния Тодор Колев в първия сезон, Елена Петрова и Димитър Павлов във втория, Алекс Сърчаджиева е водила с Краси Ранков и третия и с Калин Сърменов в четвъртия, за да бъдат сменени след това от Алекс Раева и Краси Радков.
Кой мъж ще стане лице на предаването в предстоящия сезон 6, който в Би Ти Ви от сега обмислят за догодина, не е ясно, но Натали Трифонова е почти сигурна за наследница на Алекс Раева. Тя открай време е любимо лице в Би Ти Ви. Пасва почти във всички формати на телевизията – като се започне от сериозните сутрешни блокове, мине се през спортните и светските теми и се стигне до актуалната й ситуация с танците. В телевизията едва ли ще намерят по-подходящо лице за предаването занапред.
От там все още не са съобщили твърдо дали петият сезон ще бъде последван от шести, но съдейки по рейтингите, ще бъде странно, ако това не се случи. Бляскавото шоу пожъна голям успех. Освен, че стана една от най-обсъжданите теми в страната ни, то е и една от най-гледните програми в родния ефир. За целия период на излъчването му аудиторният му дял е бил 27,5% – в общи линии може да се каже, че всеки трети човек пред телевизора у нас е гледал танцовото състезание във вторник вечерта. За сравнение „Ергенът” – най-коментираното предаване на телевизията, е гледан едва от 24,1% и отстъпва с 2 на сто от Нова телевизия в същия часови пояс. И въпреки това вече тече кастинг за моми за следващ сезон.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече