Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Малина си тръгна с хиляди евро от сватба в Париж

0

Макар да е позабравена от медиите, 57-годишната изпълнителка се къса от участия

Малина сигурно задмина конкуренцията по бакшиши за април, при това само с едно участие. Хитовата изпълнителка си тръгна с хиляди евро от сватба в Париж, на която се раздаде и с песни, и с танци, пише Уикенд.
От клипчето, което Малина сподели в социалната мрежа, се вижда как банкнотите едва се побират в ръцете й. Вероятно в бързината, с която са й били подавани, певицата не е успяла да ги подреди в пачка и затова във видеото ги държи разбъркани и стърчащи, като че се е опитала да си направи ветрило с тях. Малина не изпусна нито една банкнота, докато се кълчеше в бесния ритъм до младоженците и гигантската сватбена торта. Не стана ясно кои са домакините, но пък певицата се похвали, че се е засягла със сръбския си колега Люба Аличич.
Малина безспорно впечатли сватбарите и с визия. Певицата ще празнува 57-мия си рожден ден на 7 юни, а не отстъпва по нищо на по-младите си колежки в бранша. Малина се завърна на музикалната сцена след дълга пауза с парчето „С оркестър събуди ме”, в което участие взима и Софи Маринова. Оказва се, че въпреки че не е сред най-лансираните в медиите изпълнители, тя има доста участия – поне по 3 седмично, и си тръгва с доста сериозни бакшиши. „Сигурно си докарва по 60-70 хиляди лева на месец”, одумват я колежките й.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече