Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Елена Йончева се върна при Станишев?! Децата им близки приятелчета

0

Журналистката Елена Йончева ще навърши 60 години в края на май като самотна майка. Кандидатката за евродепутат от ДПС отглежда сина си Теодор съвсем сама, без той да подържа какъвто и да било контакт с баща си Пламен Тодоров от вече 4 години. Момченцето е на 7 и посещава престижно училище в Брюксел.

По ирония на съдбата там малкият Тео е пръв приятел с децата на бившия интимен партньор на майка си – Сергей Станишев. Йончева не крие, че откакто се справя с майчинските задължения самостоятелно, единствените хора, на които разчита, докато е в чужбина, са всъщност бившият любим и настоящата му съпруга Моника. Съвместното им минало не пречело по никакъв начин на настоящите им приятелски взаимоотношения и те били единствените, на които Елена имала доверие по отношение на сина си. Често си гостували едни на други, защото обитавали жилища под наем в Брюксел, които се намирали в непосредствена близост едно до друго.

Йончева е преустановила абсолютно всякакъв контакт с бащата на сина си архитект Пламен Тодоров и неговите роднини. Двамата имаха съдебни разпри, които завършиха в полза на майката. Причината за тяхната раздяла стана аферата на бившия партньор на журналистката с неговата млада колежка Виктория, която миналата година роди син на Пламен.

Тя работи в архитектурната фирма на Тодоров от дълго време, а от няколко години насам се говореше, че двамата са смесили личното и професионалното и живеят заедно. За първи път съмнения, че са интимни партньори, се появиха през 2019 г., когато фотографите на „Ретро“ хванаха архитекта в крачка с колежката му по време на командировка до Шумен, когато двамата нощуваха в обща стая в местен хотел. По това време той все още бе обвързан с Елена. След случката тръгнаха и първите спекулации, че връзката на Пламен и Йончева е пред разпад.

Само три години по-рано журналистката роди от него син на пределната 52-годишна възраст след поредица от неуспешни ин витро опити. Общото дете на Пламен и Елена замина с нея за Брюксел, когато тя бе избрана за евродепутат, а той заживя с настоящата си млада изгора.

Пламен и Виктория са неразделни, видно е от снимките им в социалните мрежи. Непрестанно обикалят света в компанията на 1-годишния си син. На нито един семеен празник, пътешествие или повод обаче Теодор не присъства, което вероятно означава, че двете братчета с общ татко не са се срещали и не се познават.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече