Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Ще си изпати ли Иво Аръков след флирта с Мария в „Капките”?

0

Актьорът и певицата се закачат директно пред камерите

Иво Аръков завъртя флирт с фолк дивата Мария в шоуто „Като две капки вода” на Нова тв. От понеделник на понеделник и от песен на песен актьорът и чалга звездата явно са си станали близки и вече не се притесняват да го показват пред камерите. По-наблюдателните зрители видяха тази близост в пряк ефир миналия понеделник, пише Уикенд.

Който е издържал да гледа „Капките” след 11 часа вечерта на 22 април, сигурно е забелязал как на опашката за „бутона на късмета” Иво се задяваше с Мария, която по стечение на обстоятелствата се беше наредила пред него, тъй като се класира едно място след актьора. Той не пропусна шанса да започне да се закача с палавата брюнетка, демонстрирайки недвусмислени симпатии към нея. Първо започна да дърпа полата й в областта на задните части, уж за да оправи гънките – жест, който един мъж не може да си позволи с всяка жена. Във въпросната вечер певицата беше особено привлекателна, издокарана в екзотична премяна, и за който и да е мъж би било невъзможно да не й обърне внимание. Не всеки обаче би започнал да й подръпва полата. Това може да си позволи само някой, който проявява нескрит интерес към нея и е сигурен, че няма да бъде отблъснат.
Мария не само че не се притесни от жеста му, а видимо й стана приятно. Отварачката се усмихна широко и двамата започнаха да си говорят закачливо, докато чакаха реда си за „бутона на късмета”. Актьорът явно беше превъзбуден, танцуваше, подмяташе плюшено мече край сексапилната брюнетка и се чудеше как да привлече вниманието. Певицата пък спазваше определена дистанция, но не прекалено голяма. Поведението им, макар и твърде фамилиарно, все пак не мина границите на приличието, но личеше, че и на двамата им е много приятно да стоят един зад друг.
Най-вероятно Мария и Аръков нямат интимни отношения, но флиртът им поне във въпросната вечер беше очевиден. Известно е, че Иво има сериозна връзка, половинката му Габриела го дари със син преди по-малко от година, а нейните родители бяха в публиката на шоуто съвсем наскоро. Това обаче не пречи на чаровния актьор да пръска сексапил около всяка по-интересна дама в неговото обкръжение. Дори Хилда Казасян не крие симпатиите си към него от стола си на масата на журито.
Мария пък открай време си е флиртаджийка и обожава да провокира мъжкото внимание, така че поведението й в присъствието на младия татко не е изненадващо. В момента тя е официално омъжена, но е публично известно, че бракът й е на приливи и отливи. Дори в предаването певицата наскоро издаде, че с мъжа й се „развеждат” по няколко пъти на ден. Нищо чудно да е решила да го провокира чрез флирт с младия Аръков, за да поддържа огъня във връзката си.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече