Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Звезда от филм за 007 следи Наско Месечков

0

Когато професионалисти от световна сцена се изкажат за творчеството ти и то по този позитивен начин, тогава разбираш, че целия този труд си заслужава“, коментира талантливият танцьор Атанас Месечков, който се състезава в „Денсинг старс“, пред „България Днес“. Преди броени дни танцьорът, познат на всички от различни телевизионни участия, получи сериозно признание в интернет.

Първокласна холивудска звезда следи под лупа работата на Наско в предаването и го засипва с комплименти. Елиа Ло Тауро, който блести във филма за Бонд „007 Координати: Скайфол“ и обира аплодисментите в лондонския Уест Енд, обсъжда екзалтирано всяко изпълнение на партньора на д-р Неделя Щонова.

Невероятно! Зашеметяващо!”, коментира италианецът в социалните мрежи, впечатлен от сложната хореография в “Денсинг старс“. “Думите на професионалист като вас са огромно признание за мен“, отвърна поласкан Наско, който знае, че Елиа се изявява на най- известните сцени. „Няма как да не познавам един от солистите на мюзикъла по филма „Мулен Руж”, който се поставя в един от най-големите театри в Лондон пред 10 000 души”, споделя още Месечков пред „България Днес”. Ло Тауро е играл и в мюзикъла “Цар лъв” на Тим Райс и Елтън Джон в Лицейския театър е Лондон.

Наско партнира на невролога д-р Неделя Щонова, която е абсолютен фаворит на публиката и редовен лидер по зрителски гласове. Както и да я оцени журито, зрителският вот винаги я е изстрелвал до първото място за вечерта. „Няма как да не съм доволен. Тя е невероятна и ме изненада много с умението да бъде толкова устойчива пред сложното танцово съдържание, което аз поставям. За мен тя е шлифованият диамант на този формат. Един невероятен човек, готов да се отдаде с пълната си емоция и трудолюбивост в създаването на изящно изкуство“, коментира Месечков за партньорката си.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече