Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Денонощна аптека ABC Pharmacy предлага професионална консултация 24/7

0

Денонощна аптека ABC Pharmacy предлага не само лекарствени продукти 24/7, но и професионална консултация по всяко време на денонощието. В Офис Парк в Пловдив на бул. „Свобода“ 65А обслужването ни е 24-часово за спокойствието и удобството на всички наши клиенти. Компетентните ни фармацевти ще ви насочат в избора на лекарствени продукти и ще ви помогнат с най-добрия съвет, независимо от часовия пояс.

И като стана въпрос за денонощна аптека – в сайта ни ABC Pharmacy също може да е ваш здравен гид 24/7. Може да поръчате доставка на лекарства по всяко време до вратата на дома ви.

Ако имате колебания относно даден медикамент, пълна информация за него отново ще намерите в онлайн аптеката. Тук удобството е дори още по-голямо, тъй като спокойно от дивана вкъщи може да браузвате през различните секции и да изберете най-добрата алтернатива за вашето здраве. Ще откриете категории за хомеопатия, козметика, раздел Мама и бебе, за лична хигиена, борба с насекоми и други.

Както в модерната денонощна аптека ABC Pharmacy в Офис Парк, и в тази на „Остромила 54“, така и в уеб платформата ни се гордеем с изключително богатия асортимент от лекарства, медицински изделия, консумативи и най-висок клас маркова козметика. Защото Вашето здраве винаги ще бъде наш приоритет!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече