Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Скандал! Николета Лозанова свали маската на лекарите-търговци у нас: Ние сме касови бележки за тях

0

Николета Лозанова избухна с откровен пост в страницата си във фейсбук, пише Plovdiv24.  Плеймейтката благодари на лекарите в Турция, които са се грижили за нея по време на бременността й. Също така обвини болниците в България в меркантилно отношение.

Ето я цялата публикация на Лозанова:

„Няма правилен начин или точни думи, с които да започна този пост… Защото той касае истинския живот, а не този, който се преструваме, че живеем тук!

Вече 10 дни мълча, не защото нямам какво да кажа, а защото истински имам потребност да бъда само със семейството си и с никой друг. Това са хората, които винаги са били и ще бъдат до мен и са свидетели на тази мечтана бременност, която се превърна в истинско изпитание за мен и тях. Толкова желана, но и толкова болезнена, че трудно намирам с думи да опиша живота ни през последните месеци… Достатъчно е само да кажа, че той се промени завинаги. Често си спомням за Коледата, прекарана в болницата, за фойерверките на Нова година, които гледахме с Николай от прозореца и за страха, който покриваше лицата ни…

Ето защо от цялото си сърце, искам да благодаря на екипа на акушеро-гинекологичния и неонатологичния комплекс на Аджибадем Сити Клиник УМБАЛ Токуда и специално на доц. Сузана Нашар, доц. Петър Марков, д-р Мария Атанасова, д-р Димитър Татаров и д-р Радка Масларска за непрестанните грижи.

Каквото и да кажа по техен адрес ще бъде малко, защото истината е, че тези хора бяха всичко за мен. Те написаха щастливия край на нашата „приказка“, доколкото тези 9 месеца могат да бъдат описани.

Аз и Николай искахме много дете, но съдбата имаше други планове. За две години в България се наслушахме на диагнози и лечения. Уж най-добрите лекари, уж най-скъпите клиники, а за всички сме били просто „касови бележки“. Отношение, което може да срещнеш само в България. Ето защо мога да заявя публично, че аз обикнах Турция. Там срещнахме истинско разбиране и професионализъм.

Благодаря на нашия здравен консултант Николай Ханджиев от „Турмед“, който ни запозна с проф. Юджел Шахин от болница „Мемориал“. Единствено в тази болница откриха проблема, който беше в мен и много скоро забременях. Екипът обаче до последно се чудеше на терапиите, лекарствата и процедурите, на които съм била подлагана в България без видимо да има смисъл от тях.

От болницата в Турция казаха, че след видените епикризи от лечението ми у нас, могат да се доверят само на д-р Александър Калчев от медицински център „Калчев“ да следи за в бъдеще моята бременност. Един човек с голямо сърце, точно като д-р Владимир Чучумишев от същия център. Той бе моят специалист по фетална морфология и буквално му благодаря, че ме изтърпя. Искам да изкажа благодарности и на проф. Димитър Марков от медицински център „Марковс“ и д-р Любомир Христов.

И стигаме до края, където идва момент за Николай…Човекът, който за мен е и начало и край и всичко… И винаги ще бъде! Защото той не е просто любовта, той е част от мен и моята душа. Той е всичко онова, за което може да мечтае една жена и не ме остави дори за секунда сама през изминалите 9 месеца.

Благодаря и на теб Борислава, за това че появата ти в живота ни, с Никол и Николай осмисли целия ни свят!“.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече