Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Гала си намери заместничка на Ромина Андонова?

0

Ди джейката Алекс, която работи при Рачков, може да остане титулярка в „На кафе”

Една от най-нашумелите диджейки в България Александра Николова тази седмица изненада зрителите, появявайки се като панелистка в предаването „На кафе”. Дори и взискателната Кристина Патрашкова не скри симпатията си към протежето на Димитър Рачков, пише Уикенд.

Александра Николова отдавна е позната на зрителите още от предаването „Х милионер търси съпруга” с Тодор Славков, което спечели без конкуренция. Красавицата привлича внимание към себе си още през 2003 г., когато спечели конкурса „Супермодел на България” и нареди страната ни на почетното 6-то място в световния форум.

Вече 6 години е част от екипа на „Забраненото шоу на Рачков”, събирайки мъжките погледи на сцената като диджейка в непосредствена близост до комика.  Клюката твърдеше, че с Рачков имат топла връзка, след това се появи информация че дели постеля с Филип Аврамов, защото цъфна на плаката на моноспектакъла му „Защото съм известен”, но към настоящият момент сърцето й е отдадено само на един мъж – синът й Никола.
Гала отдавна търси свежо попадение в екипа си и слуховете твърдят, че тя е склонна да я приеме в семейството „На кафе”. Мястото е вакантно, след като Ромина Андонова се премести в „Съдебен спор”. Оттогава маса дами се пробваха да станат част от екипа на Гала.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече