Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Наско и Илиана против сватбата на дъщеря си

0

Славея, голямата щерка на спортните легенди, се сгоди на 14 февруари


За разлика от Илиана Раева, дъщеря й Славея Сиракова не може да се похвали с добър вкус за мъжете. Палавата наследница на спортните ни легенди все си харесва роми, бедни или запуснати мъже. Както първо „Уикенд” писа, брюнетката върти любов с неизвестен господин. Двамата са заедно по-малко от година, но това не попречи на любимия да й предложи брак на Свети Валентин. Двете влюбени гълъбчета са на почивка в Бали, където левентът е изненадал Славея с пръстен и предложение за брак.


Наско и Илиана обаче никак не одобрявали и този избор на голямата си наследница, научи „Уикенд”. Годеникът, на когото Славея каза „Да“ навръх Свети Валентин в Бали, се оказа не особено поддържан и нехаризматичен мъж, особено за разбиранията на Илиана. Той има шкембе, паласки и изглежда като набор на татко й Наско Сираков, който е далеч по-спретнат мъж.
Илиана Раева винаги е разказвала как държи на физиката и смята, че хората са длъжни да се грижат за тялото си и да го поддържат във форма. Затова и двете й дъщери винаги са били изключително слаби, като дори са споделяли за сериозни хранителни проблеми.
Самата Илиана, която вече прехвърли 60-те, не е спирала да се грижи за фигурата си. За неин ужас обаче новият й зет не само видимо не е стъпвал във фитнес залата, но и си отглежда бирено коремче.
Любопитна подробност е, че бившият мъж на Славея, от когото има дете, също не можеше да се похвали със стройна физика, нито с голям портфейл. Иван Борисов бе натирен от семейството именно заради ограничените си финансови възможности. За циганина порноактьор Алекс Ломски, голямата любов на Славея, е излишно да споменаваме, че никак не бе долюбван от Наско и Илиана, които дори не пожелали да се запознаят с него. Човек би си помислил, че щерката на Наско Сираков умишлено подбира такива типажи, за да дразни родителите си. Влюбената Славея не се вълнувала от мнението на спортните легенди и вече планувала сватба с новия си.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече