Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

„Хелс Китчън” се излагат с некадърници

0

От звездите в новия сезон само Радка Булман и Бони могат да готвят

Откровена подигравка със зрителя ще бъде новият сезон на „Хелс Китчън”, ако се съди по подбора на звездни участници в него. От всичките 9 души, които влизат в кулинарното шоу на Нова тв тази година, само двама доказано могат да готвят. Това са победителката в „Мастършеф” на Би Ти Ви Радка Булман и певицата Бони, която е печелила „Черешката на тортата”. Останалите са в предаването единствено за пълнеж и за да се излагат, пише Уикенд.

„Хелс Китчън” тепърва тръгва, но зрителите вече са разочаровани от подбора на звездни участници в шоуто тази година. Ако предишния сезон в него влязоха хора, за които всички са виждали в различни риалитита, че имат отношение към готвенето, то сега в Кухнята на Ада ще се изявяват основно фигуранти. Не е ясно как звездите ще понасят крясъците на шеф Виктор Ангелов, които неминуемо ще последват техните опити да готвят, но възмущението на публиката още от сега е огромно.
В шоуто влизат основно хора, които не знаят как да държат черпака. Телевизията ги съобщи поетапно в три групи по трима участници: Пеньо Гатевски-Гатьо, Наталия Кобилкина, слабо известната за широката публика влогърка Изабел Овчарова – Изи, Китодар Тодоров, Коцето Калки, Бони, а миналата седмица стана ясно и последното трио – Тома Здравков, момата от шоуто „Ергенът” Алекс Гърдева и Радка Булман. Повечето от тези хора вече са участвали в кулинарни формати и публиката е имала възможност да види с очите си, че не са нещо особено в кухнята.

Единствено Радка и Бони са показвали подчертан интерес към приготвянето на храна. Радка дори от известно време върти собствен ресторант, така че, стига да иска, може да участва в Кухнята на ада и в двете групи на професионалистите, за да се бори за голямата награда от 100 хиляди лева. Но тя предпочита да е в сред звездите. От сега е ясно, че в този отбор тя е най-добрата пред печката.
Шеф Ангелов би могъл да освободи зрителите си от мъчението да гледат звездното състезание в кухнята, директно да я обяви за победителка в звездния отбор и да облекчи живот на всички замесени в шоуто. За останалите популярни хора в отбора с изключение на Бони ще е истинска изненада, ако се окаже, че знаят как се държи нож и не си отрежат пръст, докато се опитват да нарежат лук.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече