Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Марто Дървото низвергнат от „Под прикритие“ – отмъщава с дела до дупка

0

Ивайло Захариев, който изигра главната роля в крими сериала „Под прикритие“ каза, че това, което става в българската телевизия е „Събуждането на мумиите“. Повечето актьори, които са участвали в сериала „Под прикритие“ не са били поканени за продължението му. Те не са щастливи от този факт. Актьорите не спират да да критикуват новия сезон на сериала в социалните мрежи.

Захариев съди за пари телевизията-майка за хонорари при повторенията на сериала. „Никак не се изненадвам, че БНТ пак показват, че не уважават авторските права. Доколкото знам, има колеги актьори, които са отказали височайшата покана да участват в това събуждане на мумиите, наречено „Шести сезон“ на сериала. За това имат моето голямо уважение“, написа той и добави: „Понеже откакто излезе новината, има хора, които ме е питаха дали ще участвам. Не, не са ми звъняли за това продължение. Може би съм много страшен, защото си чета договорите и си знам правата, а още повече и се боря за зачитането им“. 

Режисьорът Виктор Божинов, който работи по шести сезон, е снимал и голяма част от предишните сезони. „По стечение на съдбата съм режисьор на голяма част от епизодите на досегашните пет сезон“, написа той. „Този сезон ще бъде по-различен и географски – ще се снима освен в София и околностите, по българското Черноморие, във Франкфурт и Малта“, каза Виктор Божинов на пресконференцията на БНТ, пише plovdiv24.bg.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече