Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Натали Трифонова се изложи в ефира на „Кой да знае“

0

Най-красивата синоптичка на родния ефир снощи участва в куизиното шоу „Кой да знае” в отбора на актьора Христо Пъдев. В последно време русата фурия редовно е критикувана за мини тоалетите, с които застава пред картата на времето, пише Vihrogon.

Самият Сашо Кадиев я представи като  жената с най-дълги крака, в целя роден ефир, но тя веднага му се озъби, че наистина има безкрайни крака, но от продукцията са ги скрили.

Публиката бе изненадана неприятно, но не от фигурата на Натали, а от грубото й държание със съотборника си. Чаровната блондинка бе някак превъзбудена и дали защото бе притеснена да не се изложи, или обичайно така се държи пред обектива на камерата, но не направи добро  впечатление.

Всички очакваха от нея да е по-мила и сговорчива и нежна. Тя обаче не спря да прекъсва Пъдев, който остана безмълвен на няколко пъти и не можа да каже какво мисли. Трифонова все го контрираше, като на няколко пъти в ефир се обърна към актьора с „бе”.

Публиката обаче не й прости изцепките и я попари с коментари: „Не съм очаквал от тази хубавица да има такова брутално и невъзпитано поведение. А това просташко  обръщение на „бе” ми дойде в повече!”, пише възмутен от красавицата зрител.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече