Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Подаде на чара му! Месечков завъртя главата на д-р Щонова

0

Най-известният професионален танцьор от „Денсинг старс” – Атанас Месечков, потвърди преди дни новината на „Уикенд”, че ще се вихри на паркета и през предстоящия сезон №5 на шоуто. От негово интервю за Би Ти Ви стана ясно и че в предаването се очаква да влезе телевизионната докторка Неделя Щонова, която танцува с него в рекламния клип за танцовото състезание. Все още не е ясно дали те ще бъдат двойка и в самото предаване. Запознати обаче издават, че лекарката бързо поддала на чара на танцьора и от екипа на шоуто със сигурност ще ги изкарат на сцената заедно. Тя била впечатлена от уменията на Месечков и двамата доста се сближили за краткото време от познанството си.
От думите на Месечков също стана ясно, че той има много добро отношение към лекарката и се надява да се изявява в комплект с нея. Д-р Щонова се справя много добре на дансинга, а и с години е играла балет, така че да се работи с нея най-вероятно ще е песен.

Но независимо дали ще бъдат двойка в шоуто, или не, Месечков й пожела успех във формата на любимата докторка на българите. „Тя вдига нивото на родния ефир с присъствието си, ще й стискам палци в предаването”, каза Наско.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече