Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Светлана Гущерова закова кантара на 39,8 кила – ето по колко часа гладува на ден

0

Майката на 4 деца гладува всеки ден по 20 часа и веднъж в седмицата по 24 часа

Светлана Гущерова постигна целта си. След четири раждания, плеймейтката пак тежи под 40 кг. Блондинката се похвали преди дни на последователите си в инстаграм и даже показа снимка, за която е стъпила на кантар. Тежи точно 39,8 кг. За мнозина теглото й може и да е притеснително, но не и за самата нея. Светлана подчерта, че се харесва толкова слаба, пише Уикенд.

Съпругата на бизнесмена Кристиян Гущеров не е толкова словоохотлива по въпроса защо няколко пъти е влизала в болница. Иначе се е снимала със система на болнично легло, но без да издава какво е налагало хоспитализирането й. Сигурно за това всеобщото предположение за причината е тъкмо втрещяващо ниското й тегло. Едва ли е изненада, че плеймейтката го е постигнала и успешно го поддържа със системно гладуване.
„Как минава един мой ден при фастинг? Първото ми хранене за деня започва в 17 ч. и до към 22 гледам да съм приключила с храната. Гладувам по 18-20 часа в зависимост от деня и винаги в рамките на седмицата правя един ден с 24-часово гладуване”, сподели блондинката в социалната мрежа преди дни, когато отговаряше на въпроси на последователи. Така стана ясно още, че фастингът за Светлана е ежедневие. Гладува всеки ден по 18-20 часа. Когато обаче настъпвал часът за хранене, Светлана не се ограничава от любимите си храни. „Ако трябва да съм честна, когато съм на фаст, си позволявам да си хапвам почти всичко, което искам. Аз никога не мога без шоколад”, каза Гущерова.
Блондинката държи на строгия контрол по отношение на храненето си, но не и по време на бременност. Тогава Светлана хапвала всичко, каквото й се приискало. Въпреки това, качвала впечатляващо малко килограми. При всяка от бременностите си Светлана напълнявала само с по 7-8 кг.
„Винаги съм искала 4 деца. Мисля, че засега ми трябва малко почивка, а и не мисля, че д-р Дяволов би се съгласил да имам още едно скоро”, коментира Светлана дали планира нова бременност в близко бъдеще. Отговорът й не е изненада, тъй като тя роди четирите си деца за впечатляващо кратко време, при това все със секцио. „За жалост имах много трудни бременности, но слава богу, всичко мина наред и се възстанових сравнително бързо бих казала”, сподели Светлана. Тя и Християн Гущеров имат две дъщери и двама сина. Ани скоро ще стане на 5, Добромир – на 3, Кристиан – скоро на 2, а Валентина е на 7 месеца.
Всичките са кръстени на бабите и дядовците си. Светлана се старае максимално много време да е с децата си, но признава, че в грижите за тях й помага майка й Кунка, както и „една страхотна, мила жена”. Гущерова сподели още, че със съпруга й планират децата им да учат във Виена.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече