Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Трагедия преди Коледа! Витомир Саръиванов погреба жена си

0

Витомир Саръиванов преживява най-тежкия период в живота си. Той е изгубил съпругата си, от която има две деца, пише  „Уикенд”. Диляна си е отишла от рак на стомаха. Погребението й е било малко преди Коледа.

Тази Коледа е била най-тъжната в дома на Витомир Саръиванов. Семейството все още живее със спомена за тежката загуба, преживяна точно в момента, в който хората около тях са се готвели за най-светлия празник в годината. Диляна се борела с рак на стомаха, но изгубила тази битка. Тя си е отишла преди около месец. Семейството не е съобщило публично за тази загуба, а поклонението е минало само с най-близките. За разлика от обичайната практика в такива ситуации напоследък, Саръиванов е избегнал публичното споделяне на мъка и приемане на съболезнования в социалните мрежи. Явно той и близките му са решили да изживеят сами своята болка. По информация на „Уикенд” поклонението е било около средата на декември, само десетина дни преди Коледа.

Дълга е историята на Витомир и Диляна. Двамата се познават от ученици. Преди две години, когато имаше юбилей, той разказа пред „Уикенд”, че е имал връзка с нея още в гимназията. Същевременно обаче въртял и паралелна афера. Решил да остане с другото момиче, а бъдещият продуцент Нико Тупарев, който също все още бил ученик, тръгнал с Диляна. После обаче влязъл в казармата, дълго не се виждал с нея и се разделили. Постепенно момичето отново се сближило с Витомир и този път двамата се оженили. По онова време доста двойки в компанията им си разменяли партньорите и до ден днешен никой на никого не се е сърдел, даже продължавали да се събират за купони.

Въпреки че връзката на телевизионера и съпругата му никога не е вървяла гладко, двамата продължаваха да са заедно до края. Веднъж обаче са били пред развод. Това се случва, когато папараци на „Уикенд” го щракват с любовница. Диляна с месеци не може да му прости и се налага той да спи по хотели и при приятели. В крайна сметка тя го приема обратно и оттогава не са имали дълбоки драми.

Друга драма обаче ги бележи за цял живот. Това е болестта, от която страда по-малкото им дете – дъщеря им Марина. Тя е с 4 години по-малка от 23-годишния им син Стефан. Страда от много редкия Синдром на Уилямс, който се изразява в забавяне на развитието. След раждането й Диляна, която иначе се занимава с реклама, се отказва от кариерата си и остава вкъщи, за да се грижи за децата. Тя работи и в пациентската организация за болестта на дъщеря си. До своята смърт дава всичко, на което е способна, за да се чувства дъщеря й като всяко друго момиче.

И друга драма има в живота на Витомир, когото открай време наричат Българския Фродо, защото физически прилича на актьора, изиграл този герой в кинохита „Властелинът на пръстените”. Той губи баща си още когато е само на годинка. Блъснал го пиян шофьор и го убил. Загубата на съпругата му е поредният тежък удар от съдбата, който трябва да понесе.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече