Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Изненада! Елен Колева се омъжи тайно

0

Всестранно развитата актриса, поетеса и космоенергетичка Елен Колева се похвали, че се е омъжила. Изкусителката все още крие кой е женихът и кога се е състояла сватбата. „Било, каквото било. Кака се ожени. Честитаааа 2024-та” – написа в социалните мрежи в първия ден от новата година Елен, видя „Уикенд”.

Тя хвърли в ступор приятелите и последователите си, които помислиха, че красавицата се шегува. „Честно” – попита я приятел, а тя му отвърна „е кога не съм била честна?”. „Кой е женихът” – беше другият въпрос. „Отговорът има определена цена, ако си готов да платиш, ще ти го прошепна в тъмното” – отговори отраканата бивша муза на писателя Калин Терзийски.

„Ти си дом, ти си океан, ти си човекът, с когото се събуждам в събота, правим си кафе и палачинки и всичко в света е наред” – така се обясни в любов Елен. Това се случи през лятото.

За мъжът на актрисата се знае, че е майстор на артфотография. В социалните мрежи любимият мъж на Колева се подвизава като Валентин Иванов – коучинг на душата (душевед) и Николай Желязков. Сравнение между двата профила показва, че става въпрос за един и същи човек – столичен артбохем.

Цяло лято бившата муза на писателя Калин Терзийски публикуваше снимки със загадъчния господин, приличащ на индийски мъдрец. Самата Елен не скрива, че е запалена фенка на йогата и източните методи за пречистване на духа и тялото. Според нейни колежки любовта между Елен и фотографа е била от типа „тя танцува само едно лято”.

Не е ясно дали Елена Калевска, както се представя в последните години бившата актриса, все още е с въпросния мъж и дали той е младоженецът.

Дамата от Монтана, която тази година ще навърши 40 лазарника, от няколко години говори, че иска да се омъжи, като явно вече е сбъднала тази своя мечта, но има вариант и да се шегува.
В гилдията Елен не се ползва с добра репутация, още от дебюта си във филма „Шивачки”. Тогава колежките й я обвиниха, че е успяла да прелъсти режисьора, който неотдавна се спомина. След това тя се хвана с милионера Александър Найденов, популярен като Сашо Майонезата, а междувременно му кръшка с актьора Иво Аръков. Сетне се хвана с писателя Калин Терзийски, когото успя отново да тласне към алкохола, а сега явно има нов мъж, когото крие от медиите.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече