Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Мира Добрева се бръкна с 1250 лв. глоби за превишена скорост

0

Мира Добрева най-накрая е платила глобите си за превишена скорост.  Тя призна, че се е простила със сумата от 1250 лева. Водещата е шофьор от години и явно не е безгрешна. Тя обаче се чуди къде отиват парите на гражданите. Според нея дупките по пътищата са толкова големи, колкото и глобите. Журналистката помоли още властите да създадат празнично настроение на хората. Тя даде примери със съседни наши държави като Румъния и Албания, където коледната украса по думите ѝ била прекрасна.

Ето какво сподели тв водещата: „Който чупи – купи. И който греши – плаща. Това е положението! Независимо кой е, какво е. Всички сме равни – и пред закона, и по принцип. Една от глобите, които платих, е за 800 лева, друга – за 400 лева. И за 200 лева глоба имам. Сгрешила съм, надвишила съм – платила съм, нека ми е за урок! Къде с 20 км/ч, къде с 38 км/ч, къде с 11 км/ч – щом е над допустимото, ще си платя. Имам един въпрос обаче – след като всички прегрешили плащаме такива високи глоби, защо поне не оправите дупките по пътищата?!”

Явно Добрева е ядосана на факта, че се е изръсила с 1250 лева. Водещата е активен шофьор, но ако съдим по глобите ѝ, май често нарушава правилата за движение по пътищата.

Когато не е зад волана, ефектната блондинка е в планината и прави преходи. Тя се чувства щаслитва сред природата, но заради изкачване до Седемте рилски езера през септември едва не се прости с живота си. Само два часа след като се прибрала в София, тя започнала да усеща остри прорязвания в коремната област. „Не ми се мисли какво щеше да стане, ако още бяхме в планината, когато мама се влоши. Може би нямаше да е сред живите. Оцеляването ѝ беше въпрос не на часове, а на минути. Трябваше да се реагира бързо и да влезе за спешна операция”, разказвала е дъщеря ѝ Лора за злощастния ден, в който Мира се разминала на косъм със смъртта.

Хирургичната интервенция преминала успешно, но за беда, след това водещата развила инфекция и други усложнения. Наложило се да бъде вкарана в реанимация и поставена в медикаментозна кома. Днес тя е благодарна на всички медицински лица, които са положили усилия да оцелее.

Възстановяването на журналистката уж щеше да бъде продължително, но тя хукна по чукарите няма и месец след операцията. Добрева казва, сега намира утеха в малките неща и е благодарна за всяка поета глътка въздух, но не изглежда много да се пази или да трепери над здравето си.

Мира е категорична, че освен децата ѝ, домашният ѝ любимец е Найро е съществото, което е най-близко до сърцето ѝ. „Кучето стои по-високо от много човеци. Щастлива съм, че имам Найро!”, коментирала е водещата. Преди време тя спаси четириногото от улицата и оттогава са неразделни, пише „Уикенд„.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече