Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Ето защо Мария Илиева кри досега дъщеря си

0

Певицата 2 години и половина кри второто си дете

Две години и половина след като роди дъщеря си София, Мария Илиева най-накрая се престраши и показа лицето й публично. Повод за това стана 46-ия рожден ден на звездата миналия петък. Тя сподели с феновете си снимка с празничната си торта и двете си деца, заедно с които духат свещичките, пише Уикенд.

Това, че Мария Илиева показа лицето на своята дъщеря, е истинско събитие. Откакто детето се е родило, тя непрекъснато се старае никой освен близкото й обкръжение да не знае как изглежда то. Репортери на „Уикенд” са виждали звездата с момиченцето на различни светски събития, но тя никога не позволява да го снимат, а на фотосите с детето, които споделя в социалните мрежи, то или е снимано в гръб, или е с прикрито лице.

Миналата събота феновете на звездата най-накрая имаха възможност да видят как изгледа дъщеря й София. Детето е много сладко и, както баткото Александър, много прилича на майка си, само че е с по-светла коса, като на своя татко – Александър Междуречки. На снимката, която изпълнителката сподели в социалните мрежи, се вижда как е прегърнала София. Детето се е навело над тортата в опит да духне свещичките заедно със своята майка. Същото прави и батко му Александър, който се е облегнал на масата. Певицата е поставила ефект на конфети, които се спускат на екрана.

Фотосът е изключително мил и показва едно щастливо семейство. На него обаче липсва половинката на Мария. Нейният мъж Александър упорито продължава да се крие от медиите. Както „Уикенд” многократно е писал, а и звездата е споделяла, той не се отделя от своята любима. Придружава я и на участията й, и по време на интервютата, които дава, и на събитията, които тя посещава. Но отказва да застане пред камери или да покаже снимката си в публичното пространство. Из медиите се тиражира много стар негов фотос, който далеч не го представя в най-добрата му светлина. Междуречки обаче явно не е суетен и не държи всички да го познават и харесват. Време е да се отърси от тези задръжки и най-накрая да се покаже до майката на детето си.

Най-вероятно той бил причина Мария да крие в продължение на две години и половина лицето на малката София. Доказателство за това е, че тя никога не е имала проблеми да показва пред медиите батко й Алек, който е дете от предишна връзка на певицата. Явно за нея публичността на децата й не е проблем. Мъжът й обаче предпочита анонимността.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече