Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Израсналата без баща Бесте Сабри не смята да му дава прошка

0

Тв водещата не е виждала татко си от 2 години

Бесте Сабри израснала без баща, сподели самата тя в предаването „Търси се”. В епизода, водещата от „Тази събота и неделя” споделя, че не е виждала татко си от две години. Той заминал, когато тя била едва на 9 месеца. Отишъл на гурбет в Турция и повече не се върнал. Бесте останала с майка си, която тогава била едва на 21 години, пише Уикенд.

Двете правили няколко опита да стигнат до Истанбул през Сирия и Египет. Първият път ги спрели с предупреждението, че могат да се озоват в затвора. При втория си опит майка и дъщеря стигнали до летището в Истанбул, където разбрали, че имат черни печати в паспортите си. Останали на летището три дни. Бащата на Бесте не дошъл да ги види с извинението, че е на работа. Тогава майката на водещата се решила на раздяла. Към момента отношенията на Бесте с баща й са доста противоречиви. Не са се виждали повече от 2 години.

„Претърпяхме много препятствия с него в нашите отношения. Цял живот се опитваме да изграждаме мостове помежду си, които така и не се случиха“.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече