Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Мария май окончателно се раздели с Миро Дзвера

0

„Е-е-е, не знам”, отговаря певицата на въпроса за развод със съпруг №3

Мария загатна за поредна раздяла със съпруг №3 Мирослав Соколов. Този път или поне засега, без ескалация на емоциите, както стана по-рано тази година, когато сложиха край на връзката си с чутовен скандал. Историята тогава беше, че от апартамента, в който пребивавали, се чували крясъци и дошла полиция. Срещу Миро Дзвера, както е известен мачото, по-късно бяха повдигнати обвинения, включващи нанасяне на побой над съпругата му, пише Уикенд.

С днешна дата Мария пак е изтрила всички снимки с Миро в инстаграм профила си. Премахнала е и фамилията Соколова от профила си. Певицата даде солидна заявка, че се завръща с пълна сила на музикалната сцена, а преди дни пред Мариян Станков-Мон Дьо в интервю за предаването „Събуди се” загатна, че не сама е решила да стопира кариерата си през 2020г.

„Всеки един, който дойде при теб и ти каже, че ти трябва да направиш своите избори, за да бъде с теб, означава, че той няма място с теб… За мен това е грешен човек. Грешно е и за него, че настоява да бъде с мен. Грешно е и за мен да остана с него”, сподели Мария. Певицата призна, че много е сбъркала, като е прекратила музикалната си кариера, и е изгубила много. Пред Мариян Станков – Мон Дьо и зрителите на Нова тв Мария не спомена името на третия си съпруг Мирослав Соколов, с когото се ожениха през декември 2021 г., нито конкретизира какви са отношенията им към днешна дата. На въпроса дали ще има трети развод, тя възкликна с усмивка: „Е-е-е, не знам”. В момента била на друга вълна и това е работата й.

Певицата обаче сподели мисли за силния пол: „Мъжете са колкото сладки и наша подребност, толкова и сбъркани. Когато придобият любовта на една голяма, успяла жена, те много се окриляват. Това самочувствие, което придобиват, което е леко измамно от вниманието, което започва да им се обръща, после много боли. Може би всичко е и въпрос на интелект, защото един мъж – самоуверен, успял, той не предлага избори, само щастие”.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече