Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Антония Петрова прави хирург втория си син

0

Малкият Ивайло хвана ножица на прощъпалника си

Малкият син на Антония Петрова, който се роди миналата година, вече е кариерно ориентиран. Детето проходи наскоро и на прощъпалника си хвана ножици. Сега майката се чуди дали Ивайло Батинков-младши ще стане хирург, или ще наследи бизнеса на баща си, който със същите ножици дни по-рано прерязал лентата на новия си офис, пише Уикенд.

„Малките крачки водят към големи мечти! На прощъпалника на Ив той избра златната хирургическа ножица! Тази ножица носи специално значение, тъй като с нея баща му откри нашия нов офис. И на самата ножица гордо е изписано името Ивайло Батинков – име, носено с гордост от баща и син. Дали това е знак, че Ив ще следва стъпките му, или трябва ли да освободим място за един хирург у дома? Едно е сигурно – независимо какъв път избере, ние винаги ще го подкрепяме!“. Това написа Антония Петрова в социалните мрежи след прощъпалника. Както обикновено, тя задоволи любопитството на своите фенове към личния си празник, като публикува солидно количество снимки от събитието.

Вижда се, че за разлика от доста други родни знаменитости, които избиват в крайности, кич и прекомерно разточителство всеки път, когато организират празник, свързан с децата си, семейство Батинкови е подходило с добър вкус. Тържеството е било в домашни условия – планинската вила на Антония и съпруга й Ивайло. Няма излишна украса, рокли с гол гръб и тонове балони и цветя, както напоследък правят други дами от хайлайфа. Всички на партито са били по чорапи, само малкият Ив е бил по пантофи. Били са поканени двете баби на момчето и мъж с дете – вероятно роднина. Имало е специална торта, както и питка, която по майката пуска да се търкаля по бяло платно, а детето трябва да тръгне след нея и да избере някой от предварително подготвените предмети. Сред тях е имало стик за голф, абсолвентска шапка, медицински слушалки, портфейл, електронен калкулатор, вестник, книга и др. Вниманието на детето първо е било привлечено от златните ножици.

Преди 4 години Мис България направи прощъпалник и на големия си син Благовест, когото нарича Бест. Той проходи много рано – още на 9 месеца. Родителите и детето им тогава бяха облечени в народни носии. Малкият си бил избрал не един предмет, а цели три: „портфейл – наречен за бизнесмен; химикал – за директор и ортопедичен инструмент – за лекар, ортопед”, разказа тогава щастливата майка.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече