Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Памела Меган от “Гласът на България” си пожела идеалния мъж

0

„Сърцето ми е свободно! Но само за четящи момчета.“ В това е категорична Памела, която направи фурор в последния кръг на „Гласът на България“.

Младата певица иска да срещне някого, който да е по-умен от нея и да я задоволява интелектуално. След това добавя, че за нея има различни видове интелигентност, но определено човекът трябва да отговаря на критериите за това, че се грижи за нейното интелектуално и емоционално израстване. „За мен е важна и интелектуалната, и духовната, и емоционалната, и сексуалната интелигентност. Ако може всичко да върви едновременно, бих се радвала“, смее се Памела. Певицата признава, че е много емоционална и много плаче. Казва, че това е начинът, по който си изхвърля емоциите, които я задръстват. „Професията ми, която включва доста пътувания, понякога изисква от мен да плача, за да се изчистя“ – обяснява Памела.

За дуета, който направиха с Надя Ковачева в последното издание на „Гласът на България“, певиците са имали две репетиции. Всичко между тях се е получило благодарение на добрата химия помежду им. „Искахме да се изявим и едновременно с това да покажем повече от себе си. Провокирахме се една друга.

Това, че Миро вдигна ръцете и на двете ни, беше най-удовлетворяващото. Щях да съм много тъжна, ако едната от двете ни бе отпаднала“, споделя Памела. Както видяхме, тази неделя се получи много емоционален момент, в който Миро избра едновременно Памела и Надя, които изпяха в дует You Make Me Feel по брутално добър начин.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече