Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Деси Слава избягала от дома си на 17 години

0

Певицата живеела заедно с Емилия на квартира в началото на кариерата си

Деси Слава и Емилия живеели заедно на квартира в Димитровград, където бил офисът на фирма „Пайнер”. Тогава двете стартирали като професионални певици, така че делили покрив, за да пестят средства.

Тъкмо общата им мечта ги сближила, макар че и двете са прекарали част от детството си в Гълъбово. Емилия е родом от малкото градче, но като тийнейджърка заминала да учи в Музикалното училище в Широка лъка. Три години по-късно се отказала, за да подпише договор с „Пайнер”. Продължила образованието си в музикална паралелка в Димитровград и завършила през 2000г., пише Уикенд.

И Деси Слава, която тогава също била кандидат-звезда, се преместила в Димитровград, за да е по-близо до фирмата. Гласовитата брюнетка живяла в Гълъбово до 7-годишна въраст, иначе е родена в Раднево. След като родителите й се развели, певицата се преместила при баба си и дядо си в китното селце Пет могили, където учела една година. Брат й пък останал при баща им. Когато майка им се омъжила повторно, я взела при себе си в Хисаря.

От втория брак на родителката си Деси Слава има две сестри. На 15 години певицата се върнала в Гълъбово да учи в техникум по енергетика. Живеела при баща си, мащехата си и брат си. На 17 Деси Слава избягала от дома си заради неразбирателство с родителите си, останала за малко при приятелка, след което заминала за София. И в столицата не се застояла, защото решила да се установи в Димитровград, за да започне професионалната си музикална кариера.

Деси Слава и Емилия пазят само хубави спомени от съжителството си. В тях е и Мария, която им била съседка. Заралийката научила Деси Слава да шофира кола със скорости.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече