Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Наталия Кобилкина тренира с детето

0

Наталия Кобилкина ходи на фитнес със сина си Филип. Рускинята показа как поддържа форма. Оказва се, че в спортната зала детето й прави същите упражнения като нея.

„Вътрешна дисциплина определя навици. Навици определят начин на живот. Начин на живот определя дали живееш или живот просто минава покрай теб. Вярвам, че ние не възпитаваме децата си. Просто с времето те повтарят нашите модели, вярвания и поведения. Само да вметна, че моите родители на 70 и спортуват всеки ден. Баща ми учавства всяка година в маратон с колоездачи и кара 20 километра всеки ден, майка ми плува също няколко километра в басейн всеки ден. Те постоянно пътуват и много са здрави. Моите родители вдъхновяват мен, аз вдъхновявам моя син. Вярвам, че един ден той ще вдъхновява неговите деца”, написа Наталия в социалните мрежи.

За нея е известно, че с години не си падаше по свръхнатоварването. Откакто обаче живее в Лондон, започна да спортува, а след като се разведе с бащата на сина си – гръкът Такис Дретакис, тя мина на диета без глутен и започна сериозни тренировки във фитнеса. Сега е видимо отслабнала и се е разхубавила, пише Уикенд.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече