Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Олигарх купи на Славена Вътова лъскав мерцедес за 300 бона

0

Славена Вътова винаги е била слаба, но напоследък съвсем се е стопила, установи „Уикенд”. Тя беше забелязана на столичния булевард „Мадрид”. Дългокраката брюнетка живее в района и често се шляе по улиците му.

В приятния октомврийски следобед красавицата беше пременена небрежно – с къс спортен клин, дълго яке и черни боти с дебела зелена подметка. Косата й беше прибрана в нисък кок, а на лицето проблясваха слънчеви очила. В ръката си Славена стискаше малка чантичка „Прада” и телефон.

Бившата Мис България е майка на две деца, но намира време за ежедневните си тренировки, с които се поддържа слаба. Тя е споделяла, че по време на бременностите си яко се ошишкала, затова сега много внимавала пак да не се окръгли като бъчва. Очевидно, усилията й дават резултат.

На репортерите им направи впечатление, че Славена е сменила стария си мерцедес си по-нов и лъскав модел. Новата й лимузина струва 300 бона и е доказателство, че хубавицата не страда от липса на финансови средства.

В последната година се носи упорит слух, че Вътова е в обтегнати отношения с мъжа си Юлиян Цолов, ĸoйтo е известен аферист и срещу когото има обвинения за измaми. Тя обаче отрича слуховете за раздяла. Любопитно е кой обаче е купил новата кола на красавицата.

Според мълвата, автомобилът й е взет от пореден любовник – намазан столичен олигарх, който поддържал връзка с Вътова от няколко месеца.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече