Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Пак си смени лицето! Ирен Онтева си клъцна носа за трети път

0

Ирен Онтева реши да се освежи с предна пластична операция. Топ манекенката от 90-те години на миналия век си направи поредната ринопластика, забеляза „Уикенд“. Блондинката си отряза носа за трети и надяваме се, последен път. Естественият обонятелен орган на манекенката не беше идеален, но тя имаше голям комплекс от него и го коригира още пред тези операции да станат масови.

Бившата половинка на Ицо Стоте манекенки изкара няколко години с първата си ринопластика и легна на операционната маса за втора. Онтева си направи още по-малък и тънък нос. Преди няколко месеца красавицата си резна носа за трети път, става ясно от последните й снимки. Обонятелният орган на Ирен вече е много малък и е на път да изчезне.

Популярната манекенка, чиято кариера започна още в средата на миналия век, е много суетна и постоянно се разкрасява. Тя бе една от първите, които си сложиха силикон в бюста, като го има вече от около 20 години. За това време тя не е увеличавала размера на имплантите си, а само го е подновявала, но със същите кубици. Прави впечатление, че Онтева е все така ослепителна и хубава и за нея времето сякаш е спряло. 48-годишната моделка все още има перфектно тяло и дълги крака. Тя поддържа форма с редовен спорт и внимава какво яде. Разбира се, тя никога не е работила, нито е орала, нито е копала, на практика няма и ден трудов стаж в живота си. Ирен само се е разхождала по модните подиуми и е била обгрижвана от мъжете до нея, които винаги са били повече от състоятелни.

Припомняме, че пенсионираната моделка стана майка през 2005 година, когато роди сина си Кристиан. Бащата на детето е Христо Сираков, с когото манекенката се раздели малко по-късно. В момента за благополучието й се грижи възрастен италианец. Първата връзка на моделката е с варненския бизнесмен Красимир Узунов, собственик на позабравената компания „Интерсервиз Узунови”, който наскоро отбеляза достолепните 70 години

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече