Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Венета Шкодрова засне новата си сезонна линия в модната столица Париж

0

Нашумялата дизайнерка Венета Шкодрова засне новата си есенна колекция в световната столица на модата Париж. Пловдивската амбиция избра да представи последните модели на своята марка Venetta Fashion House на фона на величествения Лувър и уникалната Айфелова кула.

PARII е и името на един от най-търсените модели в колекцията, който се предлага в три цвята, и е актуален за всякакъв повод.

В есенната линия на Венета Шкодрова отново се усеща личния й почерк, с ясен акцент върху женствеността и елегантната изтънченост. Набляга се на раздвижените елементи и типичните за бранда нестандартни детайли. И този път водещо обаче си остава качеството на материите и безупречното изпълнение.

Ето защо много от големите имена в България се доверяват на младата дизайнерка от Пловдив. Нейните дрехи придават особена индивидуалност, а в същото време винаги са в крак с последните модни тенденции. За нея качеството и персонализирането на всеки тоалет са задължителен и водещ принцип.

Венета неведнъж е признавала, че няма намерение да се ограничава само на местно ниво и е мотивирана да разрасне марката си, стъпвайки на международния пазар. Дали локацията за фотосесията на новата колекция е избрана случайно, или Шкодрова вече прави първите си стъпки именно в Париж, предстои да разберем.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече