Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Софи Маринова заработва по 200 бона за месец след траура

0

Софи Маринова преглътна мъката по баща си, когото загуби в началото на септември, и се завръща на сцената след 40 дни траур. Певицата обяви програмата на предстоящите си участия, от която става ясно, че ще излезе отново пред своите фенове на 20 октомври, след като в продължение на 40 дни не си позволи да изпее и една песен на публично място, пише Уикенд.

Първото й участие ще бъде точно 40 дни след смъртта на баща й Марин. Той си отиде от този свят на 9 септември. Звездата съобщи трагичната вест през социалните мрежи и спря всичките си планирани концерти за повече от месец напред. „Моля да уважите болката ми!”, призова тя феновете си.

Сега обаче има да наваксва. Явно интересът към нея е бил огромен през времето, в което е била в траур, защото е планирала цели 27 участия в рамките на 35 дни, като списъкът продължава да набъбва. В някои от дните ромската перла няма никакви концерти, но не са малко и датите, за които е планирала по два. Първото й излизане на сцената ще е в Стара Загора, на 21 октомври има по едно участие в София и Благоевград, на 24-и – две в София, на 27-и е в Сливница и Пловдив, на следващия ден – в Сливница и София. Явно ще работи като за последно, за да навакса пропуснатите ползи от отменените участия.

В момента хонорара на ромката е твърдо 8000 лева. Изчисленията показват, че от участията си този месец тя ще забогатее с поне 200 000 лева.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече