Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Защо избутаха „Алея на славата” чак в 22 часа?

0

Сериалът на Нова преместен внезапно в късна доба, за да се конкурира с турските сапунки на Би Ти Ви

Новият сериал на Нова тв „Алея на славата” беше избутан от най-гледаното време на канала чак в 22 часа вечерта. Зрителите му очакваха нов епизод във вторник от 20 часа, както първоначално беше обявено. Но вместо продукцията им пуснаха епизод от риалитито „Игри на волята”. Това занапред ще бъде програмната схема в телевизията – от 20 часа ще върви риалитито, а сериалът – от 22.

Решението е било взето от ръководството на телевизията много спешно и буквално от днес за утре, научи „Уикенд”. В същото време обаче зрителите са в недоумение от него. Официалната страница на продукцията във Фейсбук е затрупана от оплаквания и въпроси, свързани с причината за смяната на началния час. Много хора се чудят дали промяната е била извънредна, или ще е за постоянно. От телевизията не дадоха никакво обяснение.

Засега се предвижда сериалът занапред да се излъчва от 10 вечерта, вместо два часа по-рано, както в началото. По информация на „Уикенд” причината е в програмната политика на конкурентите от Би Ти Ви. Те преди дни изместиха турския си сериал. Вместо от 20 ч. вечерта той вече започва от 22. Тъй като в Нова по традиция се стремят със своите български сериали да отнемат от зрителите на турските, също са променили началния час на „Алея”-та. Само дето зрителите не са доволни и искат обяснение за промяната. Много от тях споделят, че занапред най-вероятно ще гледат сериала през интернет платформите, защото в делничен ден началният му час е твърде късен за тях.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече