Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Таня на Сашо Кадиев излъга за сватбата

0

Изоставената съпруга уж направи моминско парти, а още не се е омъжила

Бившата жена на Сашо Кадиев – Таня Тончева, уж се похвали с моминско парти преди месец и половина, а все още никой не я е виждал като булка. Това е странно, тъй като подобни дамски събития се правят дни преди сключването на брака. За месец и половина Таня е била на цели две сватби, но само като гостенка на тържеството, пише Уикенд.

Откакто се е разделила със Сашо Кадиев преди 3 години, танцьорката Таня не се е показвала с мъж до себе си. Единственият, с когото си позволява от време на време да се появява в публичното пространство, е вече бившата й половинка, за когото се знае, че планира сватба с новата си жена Ивелина. Въпреки това той поддържа добри отношения и с Таня, която е майка на единственото му дете – 8-годишната Кати. Двамата родители редовно се събират за първия учебен ден, за рождените дни на детето, както и за други важни празници, а от време на време дори се засичат на морските си почивки. Кадиев най-често е придружаван от Ивелина, а бившата му жена е сама. Ето защо беше голяма изненада, когато в края на август тя показа във Фейсбук снимки от моминско парти край морето. „И на моята улица изгря слънце”, написа танцьорката към кадър, на който позира с лента с надпис „Най-красивата булка”. Край нея има други дами в розови бански, които изглеждат като шаферки. Таня дори уточни коя ще бъде нейната кума – жена, която се оказа важен кадър в строителна компания.

Говори се, че брюнетката не е от най-кротките и около нея непрекъснато се въртели ухажори. Но дали е в по-близки отношения с някой от тях и, ако да, кой е той, досега не е станало ясно. Всички жадни за светски сензации зачакаха сватбата на Тончева, която би трябвало да последва моминското парти. До момента обаче хубавата брюнетка не се е похвалила с новината, че е булка. Изглежда, тя въобще не е планирала да се омъжва, а снимките вероятно са били шега. Затова пък Таня редовно ходи по чужди сватби. От споменатото моминско парти досега – за малко повече от месец, тя е тропала хоро с две булки. На едното парти, изглежда, дори е успяла да хване букета, което означава, че следващата сватба ще е нейната собствена. Но кога? Бъдещето ще покаже.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече