Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Кичка прибира в САЩ болния си брат

0

Кичка Бодурова ще отведе брат си със себе си в Америка, научи „Уикенд” от самата нея. Естрадната легенда е на мнение, че ако родственикът й живее с нея в САЩ, здравословното му състояние ще се подобри. Мишо отскоро има диабет, но не обръща нужното внимание на болестта си.

„Искам да ми е пред очите, за да се погрижа качествено за него. В началото на октомври тръгваме заедно за Щатите”, сподели пред наш репортер певицата. И припомни, че брат й дълги години е живял в Кипър.

Самата Кичка също има проблеми с кръвната захар. Последната й криза възникна преди дни покрай неосъществения неин рецитал в Пловдив. Тогава публиката очакваше Бодурова да излезе на сцената в лятно кино „Орфей”, но лошите условия и непрофесионалната организация не й позволиха да пее.

„Отидох в Пловдив в деня на концерта и що да видя. Две деца – тийнейджъри, около 15-годишни, слагат някаква апаратура. А осветление – никакво. Помолих да ми намерят хубав микрофон. Извиних се, че не си нося мой, защото в последния момент са ми казали, че ще имам участие под тепетата. Обещаха, че ще получа това, което искам. В крайна сметка обаче ми дадоха микрофон като за караоке. Най-много се ядосах на това. Направих една репетиция и се обадих на озвучител от Пловдив, с когото съм работила преди. Момчето беше готово да помогне, но вече се бях разстроила… Вдигнах много кръвната захар, устата ми побеля цялата. Имах намерение да изляза и да се извиня на публиката, че не мога да пея при такива условия, но щеше да е ужасно да ме виждат в състоянието, в което бях. Ако някой друг беше на мое място, щеше да си вземе няколкото хиляди лева хонорар и изобщо да не се интересува, че звукът на концерта е ужасен. Аз обаче не мога да правя такива компромиси – отговорна съм пред хората, които обичат моята музика”, сподели ни знаменитата изпълнителка.

И допълни, че идния май отново ще се прибере за няколко месеца в България, за да се срещне с многобройните фенове.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече