Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Свиха  мерцедеса за 300 бона на Жасмина от „Сделка или не“

0

Красивата Жасмина Тошкова, която стана известна като секси асистентката на Румен Луканов от „Сделка или не”, стана жетва на нагли апаши, които са задигнали скъпия й „Мерцедес“ EQS. Електромобилът е подарък на красавицата от мъжа й Ариф Маджид, който й го купи преди година. Преди седмица блондинката паркирала возилото пред дома им в столичния квартал „Панчарево“, а след по-малко от час автомобила го нямало. Жаси веднага се обадила в полицията и отишла в най-близкото РПУ, пише „Уикенд“.

Крадците най-вероятно са копирали сигнала на ключа на скъпото возило. Това е най-масовата практика за кражби в последните години. Собствениците на нови автомобили с т.нар. безконтактно отключване и стартиране на двигателя са сред най-застрашените. Повечето нови автомобили вече имат тази екстра, но те са лесни и за отмъкване.

Родните бандити се снабдяват без особен проблем с техническо устройство, което струва 20 000 евро, и според различни информации се произвежда в Русия. Устройството удължава сигнала от ключа до автомобила и е от 2 части. Парадоксът е, че притежанието му не е престъпление, но то служи единствено и смо за кражби на коли. Наказуемо е, когато се докаже, че е използвано за престъпление. Продават се в интернет сайтове като устройства за ключарски услуги.

Именно така са откраднали електрическото возило на младата майка. Блондинката бе сред първите притежателки на скъпарското возило, чиято цена е около 300 000 лева. Сириецът Ариф има стабилен автопарк с няколко коли, всяка от които е на стойност между 200 и 600 бона. Семейството живее в огромен палат в „Панчарево”, където е станала наглата кражба. За щастие, колата вече е върната на блондинката. Крадците най-вероятно са се уплашили и са изоставили возилото край София, а от КАТ са го открили и върнали на фамилия Маджид.

Все пак Жаси още не може да преживее ужаса от гепения „Мерцедес” и това, че е било в чужди ръце. Не е ясно дали ще продължи да го кара, или с мъжа й ще го продадат и ще купят ново, което не е ставало обект на набези.

Припомняме, че бившата асистентка от „Сделка или не“ роди четири деца от милионера Ариф – Зеки, Ариа, Изабела и Самая, като първите три се появиха на бял свят през 2014, 2015 и 2016 г. Сватбата на Жаси и Ариф бе през 2016 г., две години след раждането на сина им Зеки, кръстен на дядо си. Най-малката дъщеричка в семейството пък се казва Самая и се роди на 5 септември.

Вече съм си взела моята доза от медийни изяви и съм фокусирана в други начинания. Ако се появявам някъде, предпочитам да е за кауза или с цел, с която мога да се асоциирам, иначе не виждам никакъв смисъл. Времето ми е много по-скъпо от преди. Някои хора около мен ми се чудят, когато отказвам покани, особено когато са за най-популярните в момента предавания, но не си представям как ще отида някъде и ще говоря празни приказки, защото сценарият се върти около някакви смешки. Ако ме поканят за тема, която истински ме докосва, ще отида с най-голямо удоволствие, но просто така, за слава… по-скоро ще откажа“, категорична е към днешна дата Жасмина, която вече е щастлива милионерша и многодетна майка, която иска единствено здраве и спокойствие за нея и семейството й. Е, и някой нов автомобил…

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече