Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Ще гръмнат! Тоца пак напомпа бомбите!

0

Сезонът на дините вече отмина, но не и за Антония Петрова-Батинкова. Легендарната Мис България извади мощния си силикон на показ. Блондинката показа огромни прелести, които изглеждат така, сякаш всеки момент ще гръмнат, пише „Уикенд”. Последователите й се запитаха дали си е сменила имплантите с по-големи, или е бременна за трети път.

Припомняме, че миската роди втория си син преди година, като до последно криеше, че чака дете. Част от почитателите й смятат, че Антония иска да има и дъщеря, която да наследи красотата й. Други са на мнение, че няма да иска да ражда за трети път.

Антония Петрова има силиконов бюст от почти 20 години. Тя си е сложила първите импланти още на 20-годишна възраст, които са платени от бившия й мъж Александър Бередин. Руснакът задоволяваше всеки каприз на любимата си. Първите й цици бяха 350 кубика и стояха доста изкуствено на тогавашното й тяло. Години по-късно блондинката малко наля снага и реши да увеличи кубиците в пазвата си. Перничанката си сложи доста големи гърди, които по време на двете й бременности станаха огромни и спокойно можеше да конкурира Джулиана Гани. Сега прелестите й отново са доста големи и това породи въпроси дали е лягала за трети път на операционната маса.

Антония изпъчи новите си прелести и на тазгодишния конкурс „Мис България”.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече