Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Станислав от „Хелс китчън“ се ожени на морския бряг

0

Победителят от „Хелс Китчън“ Станислав Иванов се ожени за дългогодишната си приятелка Божидара на самия морски бряг в Обзор.
На изнесен ритуал, под звука на морските вълни влюбените си казаха „да“, пише Телеграф.

Сред първите, честитили на младото семейство, бе шеф Виктор Ангелов, който пропътува целия път дотам, за да пожелае щастие на Станислав като женен, мъж. Той бе настанен до още един победител във формата – шеф Реджеб Бадев, и още от участниците в последния сезон. Кулинарната гилдия бе подкрепена и от Божана, която е близка приятелка на младоженеца.
Дрескодът на тържеството бе решен в бяло и почти всички гости го бяха спазили, но гвоздеят на вечерта, разбира се, бяха младото семейство.

Станислав се бе издокарал в елегантен костюм и ленена риза в белите и бежови нюанси, а булката прикова всички погледи към себе си с феерична рокля, половината от която бе прозрачна. Косите на Божидара бяха пуснати в свободно падащи вълни, а тя сподели, че за първи път се доверява на професионален гримьор, тъй като самата тя работи това и е изключително доволна от резултата.

Сватбената торта бе един от най- големите акценти в тържеството, защото бе лично направена от самия младоженец. Вкусното изкушение се състоеше от 3 етажа и огромна светеща спирала от цветя. За самото меню Станислав също имаше ключова роля. Божидара пък се бе постарала за украсата, като от различни места на плажа висяха транспаранти с техни снимки и кратък текст с историята на любовта им.

Всеки от гостите получи специална картичка с благодарност, че са били част от големия ден, и малка кутия, на която бе написано „Хапка от нашата любов“. По всяка вероятност там се криеха шоколадови изкушения, за които най-вероятно самият Станислав се е погрижил.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече