Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Ужас! Големите силиконови бомби пратили Дара Екимова в болница

0

1000 кубика силикон са сринали имунитета на Дара Екимова и са я вкарали в болница, пише  „Уикенд”. Младата певица сподели миналата седмица, че се чувства изключително зле, едва си седи на краката и е поставена под лекарско наблюдение. Заговори се, че може да е бременна, но истината се оказа далеч по-неприятна. Здравето й е се е влошило заради нейната суета и огромното количество силикон, натъпкан в пазвата й.

Силиконът, който Дара сложи през пролетта на 2022-а, още преди да навърши 20 години, е причина певицата да влезе в болница, след като се е чувствала зле и е имала температура в продължение на дни. Състоянието й не се повлиявало почти от никакви лекарства и било критично. Дори сега, след като вече е изписана и е в дома си, младата звезда не се е възстановила напълно, макар за признава, че се чувства далеч по-добре. Силиконът е предизвикал реакции в организма й, довел е до отслабване на имунитета на Дара и е предизвикал бактериални процеси в тялото й.

Оказва се, че когато е решила да уголеми гърдите си, певицата е прекалила с размера. Операцията й била направена без пари от приятелка на майка й Ива Екимова. Бившото момиче на късмета от „Супершоу „Невада” работела като пиар за лекарката, която поставила силикона. Ива изпратила дъщеря си при нея като при доверен човек. Лекарката отсякла, че максимумът силикон, който може да понесе тялото на Дара предвид ръста, килограмите и възрастта й, е 375 кубика на гърда или общо 750 кубика. Певицата обаче била категорична, че след като ще я режат, иска резултатът да личи отдалече. И настояла да вкарат във всяка гърда по 500 кубика – общо 1000. Това е твърде много дори да по-едри жени. С подобни форми се хвалят дами като Джулиана Гани и някои порно звезди. Дара Екимова обаче не отстъпила и настояла да получи именно такъв забележителен обем. В крайна сметка лекарката се съгласила и направила операцията.

По-малко от година и половина след поставянето на силикона, тялото на изпълнителката се е предало. Преди три седмици тя призна за тежкото си състояние, а повод за това беше отмяна на концерт в Бургас. „Последните два дни правя всичко възможно, за да закрепя тялото си, но опитите са неуспешни. Поддържам много висока температура, която трудно се повлиява от лекарства. Организмът ми се бори с всички сили. Бях убедена, че до днес всичко ще е наред, но едва стоя на краката си”, написа Дара в социалните мрежи на 22 август. За същата дата тя имаше планиран концерт, но го отложи за 31 август. Два дни преди тази втора дата стана ясно, че отново няма как да е на сцената. Певицата вече лежеше в болница.

„Днес е ден 5 от моя престой в болницата. Не съм подозирала, че състоянието ми може да се окаже толкова тежко. Няма да ви лъжа, бяха трудни 5 дни и физически, и психически, но благодарение на лечението, както и на подкрепата на близките ми хора, днес се чувствам много по-добре и мога да се прибера вкъщи съвсем скоро. Сега обаче започва възстановяване. Мислех, че като ме изпишат, веднага ще мога да се кача на сцената, да се върна в залата, да продължа към нормалното си любимо забързано ежедневие, но се оказа, че ще ми трябва още време и търпение, за да се върна към нормалността”, написа в социалните мрежи Дара на 29 август.

Говореше се, че певицата може би е бременна, защото показа снимка от болничен коридор, на който имаше табела с надпис „Център за асистирана репродукция”. Но се оказа, че тя не е лежала в този център, а само е снимала там. Не е ясно кога отново ще бъде напълно здрава.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече