Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Инжекциите превърнаха Галена в развалина

0

Фолк звездата повече от година не е спирала да си бие „Оземпик”, перманентно се чувства зле

Фолк звездата Галена е само на 38 години, но вече е пълна развалина. Смядовката често се чувства зле и отменя участия. Преди няколко дни са били последните здравословни проблеми на брюнетката, която припаднала за пореден път и разтревожила семейството си, пише Уикенд. Изпълнителката е отменила изявите си в близките дни, като не съобщава защо участията й няма да се състоят. Галена не е спирала да се боде с инжекциите за диабетици „Оземпик” от близо година и половина.

Близки на Галена смятат, че влошеното й здраве се дължи на медикамента, благодарение на който смъкна над 10 килограма и в момента е кожа и кости. Той обаче е изключително коварен, тъй като не е предназначен за отслабване, а за регулиране на инсулина. Ако се ползват от недиабетици, инжекциите „Оземпик” може да имат фатални последици за здравето, както е при фолкаджийката, която редовно повръща и няма сили да стане от леглото си.

Имунната система на певицата е срината, а организмът й е силно изтощен. Галена дори на няколко пъти влиза в болница, където я свестяваха със системи. Мъжът на звездата – бизнесмен Галин, се е видял в чудо от упоритата си жена, която не искала да спре да се боде, дори и в името на двете си деца. Семейството на изпълнителката на „Стара каравана” не можело да я убеди да приключи с инжекциите.

Лекарството представлява разтвор за подкожно инжектиране в корема, бедрото или горната част на ръката. Той се изписва с протокол, представен пред Здравната каса, на лица с диабет тип 2 – по една инжекция на седмица. Лекарството потиска апетита за сладко и така води до неусетно отслабване без мъчения. Курсът се състои от общо 4 инжекции – по една всяка седмица, а четвъртата – 15 дни след последната.

Галена не само че не е диабетик, но и не спира с курса за лечение от началото на 2022 г. Брюнетката се харесвала кожа и кости, като в никакъв случай не искала да се види закръглена или с нормално тегло, защото в момента е под нормата.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече