Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Богаташки глезотии: Тоца с второ Ферари за 600 бона

0

Aнтония Петрова съвсем скоро ще разори мъжа си Ивайло Батинков, предполагат близки до семейството. Миската не спира да харчи парите на съпруга си и постоянно го кара да прави скъпи покупки. „Уикенд” научи, че съвсем наскоро двамата са си купили второ „Ферари Рома” за около 600 000 лева. Колата е чисто нова и току що изляза от завода. Вестникът дори разполага със снимки на автомобила, който е със задължителния за семейството номер – 0017.

Припомняме, че миналото лято семейство Батинкови си купиха първото „Ферари”. Возилото се шофира предимно от мъжа на блондинката Ивайло Батинков, но и Антония сяда зад волана на луксозната спортна кола. Тогава Тоца, както е прякорът на миската, афишира, че вече е членка на клуб „Ферари” – България и така потвърди новината за новата им скъпа придобивка. Влюбените гълъбчета били много доволни от спортното возило, което струва над половин милион и решили да си поръчат второ, за да има и за двамата по „едно Ферари с цвят червен”, както пее Слави Трифонов.

Най-щастлива била суетната перничнка, която се радвала, че е център на внимание с автомобила. Спортната кола на Батинкови е с 8-степенна скоростна кутия и развива 620 конски сили. В България все още са единици тези, които мога да се похвалят, че имат такова возило, а още по-малко тези, които са с два такива автомобила. Новото „Ферари” е малко по-различно и с година по-ново. То все още не е жигосано с името на фирмата на Батинков, както е надписано миналогодишното.

Припомняме, че фамилията забогатя рязко покрай пандемията от коронавирус, когато здравното министерство купи с обществена поръчка от фирмата им лекарството, което се изписва в болничните протоколи срещу Ковид-19 за над 27 млн. лева. Смята се, че при марж на печалба от около 20%, миската и мъжът й са спечелили чисто над 5 милиона лева, при това не с далавери, а напълно законно.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече