Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Цирк! Софка отменя сватбата на Лоренцо за над 100 бона?

0

Циркът в семейството на Софи Маринова никога не спира. Преди дни се появиха слухове, че ромската перла е отменила сватбата на единствения си син Лоренцо. Венчавката е планирана за последния уикенд на ноември.

Ако не я отменят, би трябвало да е в луксозен хотел в Правец, където нощувката струва 342 лева, показа проверка на „Уикенд”. Прости изчисления показват, че за 100 стаи изпълнителката на „Плачещо сърце” се е бръкнала 34 200 лева. И това са само нощувките! Цялата сватба ще излезе над 100 бона, ако въобще се състои.

През пролетта ромската звезда вдигна много шумен и скъп годеж на сина си Лоренцо. Преди дни се появиха слухове, че цялата рода на Софка е разочарована от кандидат-снахата и сватбата е отменена. Ромската перла обяснила, че избраницата на сина й търсела само парите му и това довело до скандалната раздяла. Лоренцо не бил на себе си от случилото се, тъй като наистина се бил влюбил и вече искал да създаде семейство. Той дори се бил примирил с факта, че момичето ще е с него заради пари и факта, че майка му е известна.

Ромката не одобрявала и това, че булката не била девствена, каквото е изискването в техния етнос. До ушите й достигнали смущаващи слухове за нейни афери с лихвар от „Факултета” и ромски бизнесмен, търгуващ със скрап. Певицата била бясна, щом научила какви ги е вършила бъдещата булка.

Няма такова нещо, нямам подобна информация. Всеки ден се чувам и с тримата, няма как да не зная. Подготовката на сватбата тече с пълна сила“ – заяви пиарът на Маринова – Тодор Неделчев, който се представя като Тодореску. Той допълни, че Мария и Лоренцо в момента умували с какъв бизнес да се захванат, защото – ох, нима?! – не можели вечно да лежат на гърба на гласовитата певица. Лоренцо се опита да пее и пусна няколко песни, но явно е видял, че от него няма да излезе изпълнител и спря с напъните.

Бизнесът му с трафик на бежанци също удари на камък. Младежът беше на крачка от затвора и единствено майка му го отърва от пандиза. Той е обещал на родителката си да не се занимава с незаконни неща, а тя пък в замяна го издържа.

Животът на Софи Маринова винаги е бил пъстър и досущ като сюжет на някой турски или по-скоро индийски сериал. Предстои да видим дали наесен ще има сватба или Лоренцо и Мария ще се разделят.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече