Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Боди позитив: Дизайнерката Венета Шкодрова изненада дамите с рубенсова фигура

0

Дизайнерите по света и у нас започват да обръщат все повече внимание на боди позитив течението, създавайки модни линии в сайз плюс. Кампанията цели да вдъхне самочувствие у хората с тегло над нормата, следвайки максимата, че човек трябва да се харесва такъв какъвто е, без значение от формата на тялото му.

Това обаче трудно се постига, когато масовата мода се ограничава само до размери S, M и L. Именно тук се появяват plus size моделите, които са предизвикателство за всеки дизайнер и не са предпочитан размер. Уверена в таланта си, 27-годишната пловдивчанка Венета Шкодрова решава да разшири кръгозора си именно с такива модели.

Нейната + Size линия приятно изненада дамите с рубенсова форма, тъй като брандът залага на големия размер, без да прави компромис с качеството на материята и изработката.

За лице на плюс сайз линията си Шкодрова неслучайно избира красавицата Пам Велидис, която гледахме в последния сезон на „Ергенът“. Тя е един от най-популярните модели в тази сфера и както сама подчертава – стриктно следи за качеството на дрехите, които представя. „Важно ми е да усетя шивашкото майсторство и не просто да презентирам един сет, а да съм уверена, че представям най-доброто“, казва бившата ергенка.

Тя не крие, че е силно впечатлена от качествените материи на Venetta Fashion House, които й помагат по един изкусен начин да презентира собствения си лайфстайл. А в крайна сметка не е ли това целта на всеки един дизайнер – да създава модели, които отразяват индивидуалността ни?

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече