Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Гуркова се фука с ново чене като на Джизъса (СНИМКА)

0

Наталия Гуркова си е сложила изкуствени зъби като на Благой Георгиев – Джизъса. Интервенцията е била извършена в денталната клиника на Ванко 1 в Пловдив, която посещава и бившия футболист. 46-годишната брюнетка отдавна искала искряща усмивка и най-сетне се решила на тази стъпка.

Бившата миска открай време си прави различни разкрасителни процедури, за да се поддържа свежа и красива, макар че гони 50-те. Тя опъва бръчките си в известен дерматологичен център. Гуркова залага най-вече на ботокса и филърите в борбата с остаряването. Всичко, на което се подлага Наталия, очевидно има ефект, защото изглежда наистина зашеметяващо. След убийството на съпруга ѝ ДжорджеМихалевич не ѝ липсват и ухажори, твърдят хора от обкръжението ѝ.
Откакто остана вдовица, брюнетката излезе извън светлините на прожекторите и реши да започне нормален живот. Тя отдавна е загърбила модния подиум. Понякога я канят да журира в конкурси за красота, нo публичните й изяви са редки.

Говори се, че след смъртта на Джордже хубавицата изпаднала в депресия и финансова криза. Тя дълго време отказвала да започне работа, но материалното й положение доста се влошило и това наложило спешни мерки. Приятели ѝ предложили да стане застрахователен агент и тя се съгласила, а в момента е един от уважаваните служители във фирмата.

Що се отнася до личния живот, неотдавна Наталия се носеше на крилете на нова любов, но уви, идилията не продължи дълго. Вдовицата на Михалевич имаше връзка със заможен банкер, но според хора от обкръжението ѝ вече е е разделена с него и сърцето ѝ отново е свободно. Връзката на бившата миска и 50-годишният бизнесмен започнала обещаващо, но издържала едва няколко месеца. Слуховете гласят, че децата на Гуркова не го харесвали и това я подтикнало да сложи край. Дали има и друга причина, не става ясно, пише „Уикенд“.

Дъщерята на Наталия – 14- годишната Джорджия, върви по нейните стъпки. Госпожицата е печелила няколко детски конкурса за красота и има желание да се изявява на модния подиум. Майка ѝ обаче е категорична, че у нас няма почва за развитие в тази професия. „През 1998 г, когато аз навлязох в модния бизнес, кипеше от живот. Непрекъснато имаше събития, ревюта, снимаха се реклами, правеха се презентации на компании, навлизащи на пазара. Имаше работа колкото искаш! Сега всичко това го няма! Ако едно момиче иска да прави кариера в моделството, трябва да гледа към чужбина”, коментирала е Гуркова.

Освен красива дъщеря, тя има и 10-годишен си на име Кристиян. Както повечето момчета на тази възраст, той харесва футбола и мечтае някой ден да играе професионално. Бившата миска споделя още, че трудно успява да замести липсата на баща в живота на децата си, но все пак се старае да им дава цялата си любов. Самата тя едва излязла от депресията, но се наложило да го стори заради наследниците си. „Преди отговарях за децата, съпругът ми – за финансовата част. Сега аз отговарям за всичко. Много ми помага майка ми. Дълбоко съм й благодарна!”, признателна е Наталия.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече