Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

9 години по-късно: Сани Жекова се омъжи за любимия си бизнесмен

0

Сноубордистката се врече в любов към бизнесмена Христо Пеев в църквата на елита „Св. София”

Звездата на родния сноуборд – Сани Жекова, най-после повярва в брака след годеж, продължил цели 9 години. Преди дни тя е казала „Да” на своя любим – Христо Пеев и двамата вече официално са семейство. Бракът е бил сключен в старата столична църква „Света София”, строена още през 4-и век, а шаферка е била дъщеричката на младоженците, която скоро трябва да навърши 2 години, пише Уикенд.

Години наред Сани Жекова се кълнеше, че не вярва в гражданския брак като институция. Тя твърдеше, че не иска да се разписва в ритуална зала и държи единствено на религиозните обреди. Тъй като обаче в родните църкви се изисква свидетелство за граждански брак, преди да се сключи църковен, с любимия й предпочитали да си останат сгодени. Ето защо годежът им продължи цели 9 години.
Христо е паднал на колене пред Сани още през 2014-а. Това става само година след началото на връзката им. Романтичната сцена се разиграва край пирамидите в Гиза, където влюбените заминават за едноседмична почивка. Там била започнала и тяхната връзка. Бизнесменът, чието име сноубордистката по онова време все още пазеше в тайна, бил убеден, че тя е жената на неговия живот. Тя също нямала никакви съмнения, че иска да прекара живота си с него, но вместо да се оженят още тогава, изчакали години наред.

„Направихме си специален ритуал, за който много малко хора знаят, че въобще съществува. Това е църковен годеж”, сподели след време Сани.
Дъщеричката на влюбените си роди през есента на 2021-а. Александра реши да кръсти детето на бащата Христо. „Животът е чудо и божествена благословия, която имаме привилегията да създаваме, чрез любовта си. Днес с Христо станахме родители на прекрасно момиченце – Христина, 3100 гр, 51 см. Като родители нямаме търпение да споделим красотите, които този свят има, с теб – Христина!”, написа Сани в социалните мрежи малко след раждането. Детето вече е било на ски с майка си и нищо чудно някой ден да я наследи като състезателка по сноуборд.
Дори и заради появата на момиченцето обаче Жекова и нейната половинка не сключиха официален брак. Не е изключено причината за това да са били ограниченията, които бяха налагани без предупреждение заради пандемията в продължение на близо 3 години. Най-вероятно двамата влюбени са предпочели да изчакат края на опасността от заразяване, за да могат спокойно да организират своя празник.
По този начин цели 9 години след годежа си и 10 след началото на своята връзка сноубордистката и бизнесменът най-накрая се врекоха официално във вечна любов и вярност един към друг. Това е станало на 12 юли, но Жекова огласи новината повече от две седмици след щастливото събитие.

Ето какво написа тя в социалните мрежи: „Празнуваме любовта отвъд. Днес искам да отпразнувам невероятната сила на истинското семейство. Не става дума за кръвни родства или формалности, а по-скоро за дълбоката връзка, която споделяме с онези, които ни издигат и ценят безусловно. На теб, любов моя, Христо, благодаря ти, че си моята скала и стоиш до мен във всичко. Твоята непоколебима подкрепа и любов ми дадоха силата да преодолея трудностите по пътя. Бих искала да изразя сърдечна благодарност към Адриана и Мартин за това, че приеха да бъдат наши уважавани кумове, като почитат и вдъхновяват нашия семеен съюз. Вашето присъствие направи нашия специален ден още по-вълшебен! Моите невероятни шаферки, вие сте моят супер отбор! Благодаря ви, че сте до мен и изпълвате живота ми с радост и сестринска подкрепа. Нашите скъпи родители, дали ни добрия пример, нашите роднини и най-близки приятели, вашата любов и добри пожелания направиха сватбения ни ден наистина незабравим. Благодарим ви, че споделихте щастието на нашия специален момент! Нека продължим да вървим заедно през красивия път на живота! На 12 юли 2023 г. поехме заедно към новото семейно начало! Христо, аз и нашата любима Христина. Нека продължим да градим живота си върху основата на уважение, любов и радост в присъствието един на друг!”.
Църковният брак е бил сключен в един от най-старите храмове в столицата – „Света София”, който е любим на столичния елит. В него са се оженили много светски двойки, най-популярната от които е Маги и Кремена Халваджиян. Част от браковете, сключени в романтичната църква, която е паметник на културата, не са издържали 9 години, колкото продължи годежът на Сани и Христо. За най-щастливия си ден булката е избрала стилна рокля от сатен без излишни детайли, но с дълго було. Букетът и декорацията на събитието са били от бели рози, а гостите са наброявали около 80 души.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече