Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Бившият на Мариана Векилска си хвана блондинка

0

Бившият съпруг на тв звездата Мариана Векилска най-сетне е успял да се съвземе от тежката им раздяла и има нова половинка до себе си. Радиоводещият Симеон Колев се похвали, че със значително по-младата от Мариана блондинка вече съжителстват на семейни начала в неговия апартамент в столицата. Новата изгора на Симо се казва Йоана, не е медийно известна и не се знае с какво точно се занимава, писа „Ретро“.

Връзката им с Колев била скорошна, но вървяла по мед и масло. След развода с Векилска Симеон дълго време не можеше да се възстанови от травмата и бе без жена до себе си. Те се разведоха през 2019 г. след 12-годишен щастлив брак, а крахът на отношенията им, иницииран от Мариана, съсипа радиоводещия. Той споделяше дори, че е посещавал психотерапевт, за да се справи с депресивните състояния, които са го налегнали, когато с тв звездата се развели.

„Момчил беше на 10, а Габи беше втора година студентка в Холандия и излизаше от една много трудна връзка. Аз минах през всякакви периоди след разпадането на брака ни – на обвинения, на съжаления, на самосъжаление, но трябваше да остана цял, защото нося отговорност пред себе си и пред двете деца“, допълва Симо.

Най-ужасният момент за него обаче дошъл няколко месеца след раздялата. Наложило му се да тръгне на терапевт, защото отключил сериозни проблеми. Адът продължил повече от година, през която получавал панически атаки.

Общият им син със Симо живее все още при Векилска, но през този юни навършил пълнолетие. Щерка ѝ Габриела от първия ѝ брак с футболиста Георги Донков се завърна у нас след студентството в чужбина и имала сериозен приятел, с когото живеели заедно.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече