Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Андреа се подигра с гроба на Вазов

0

Бившата на Кубрат Пулев се мята по дупе и цици около последния дом на писателя, помнела какво е било преди 100 години

Андреа реши отново да провокира, като този път избра да се мята гола около гроба на Иван Вазов. Блондинката засне клип именно от последния дом на писателя. Фолкпевицата показа най-актуалната си песен, която представлява кавър на популярната сръбска творба „Джанъм”. Блондинката сподели, че патриархът на българската литература е познавал баба ѝ и насред разговорите си с нея, ѝ е казал, че не бива да спира да пее, пише Уикенд.

„Снимахме клипа на гроба на Иван Вазов, който преди горе-долу 100 години каза на прабаба ми Ана, че трябва да продължи да пее. Даде й роза, когато пееше в театър „Ренесанс” и заместваше Мими Балканска, както пише в дневника й. Но прадядо не даде. Каза, че певиците не са достойни жени. Аз направих този кавър за теб!” – пише Андреа в описанието на видеото. Изпълнителката говори за случката като свидетел, нищо че събитията датират отпреди почти 100 години. Явно има добра памет и е била жива тогава – подиграват й се колежки за неясната мисъл. Описаните на блондинката за песента й бълваше от правописни и пунктуационни грешки, около 10 в 7 изречения.

„Позор! Тази „чалга” култура извая цели поколения без ценности и мисъл за бъдеще”, коментират потребители в социалните мрежи видеото. Андреа пее на сръбски баладата, чийто текст е за болката, която няма с кого да споделиш, и за самотата. Въпреки сълзите на бившата на Кубрат Пулев, клипът бе заклеймен в социалните мрежи. Във видеото блондинката е с дълга черна рокля, чиято цепка започва от хълбока, а деколтето й е до пъпа. В този вид Андреа се мята от болка върху гроба на покойния писател.

„Позор! Преди време една певачка се чекна на камбанарията на храм до Самоков, днес друга с клип на гроба на Иван Вазов. Еманация на загиващ морал и възход на простотията!”, реагира евродепутатът Ангел Джамбазки и поиска реакция от Столичната община и СЕМ.

Андреа постоянно говори за баба си, дядо си, прабаба си и цялата си рода, която е от интелигентни хора на изкуството. В хвалбите й няма нищо лошо, стига роднините й да не са единственото й достойнство, а да надгражда над богатата родова биография.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече